Το ζευγάρι που ζει στο… 1940 – ΦΩΤΟ

Η Kitten Von Mew είναι χορεύτρια μπουρλέσκ από το Warwickshire της Αγγλίας και είναι τόσο ερωτευμένη με την εποχή της δεκαετίας του 1940 που έχει διαμορφώσει όλη τη ζωή της γύρω από αυτήν.

Μαζί με τον σύζυγό της Richard, έχουν ξοδέψει χιλιάδες λίρες για τη διακόσμηση στο σπίτι τους, με αυθεντικά έπιπλα του ’30 και του ’40. Η γκαρνταρόμπα της είναι γεμάτη με εκατοντάδες vintage ρούχα, παπούτσια ρετρό, vintage γάντια, καπέλα, και άλλα αξεσουάρ. Η εμμονή αυτή ξεκίνησε για την ίδια πριν από 15 περίπου χρόνια, περνώντας καθημερινά πολλές ώρες για να φτιάξει τα μαλλιά της αλλά και για να ντυθεί όπως αρμόζει στα χρόνια εκείνα.

«Μου αρέσουν τα πάντα για το 1940 – η μόδα, η μουσική, η διακόσμηση, τη θεωρώ εντελώς συναρπαστική», λέει. Η τύχη έφερε στη ζωή της τον άντρα της που και εκείνος λατρεύει το 1940 και έτσι αποφάσισαν να πορευτούν από κοινού. Πριν από τρία χρόνια παντρεύτηκαν και ζουν σε ένα μικρό εξοχικό σε στυλ του ’40 στην ύπαιθρο Stratford Avon στο Warwickshire. Πρόσφατα απέκτησαν και την κόρη τους που εύχονται να της εμφυσήσουν το πάθος τους…

Πηγή: perierga.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ