Ο Μικ Τζάγκερ στην Κούβα – ΦΩΤΟ

O τραγουδιστής των Rolling Stones Μικ Τζάγκερ βρίσκεται στην Κούβα, όπου το θρυλικό συγκρότημα αναμένεται να πραγματοποιήσει μια συναυλία, για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της επόμενης περιοδείας του στη Λατινική Αμερική, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο συγκλίνουσες πηγές.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο 72χρονος τραγουδιστής παρακολούθησε μια συναυλία μουσικής timba (σ.σ είδος μουσικής που μοιάζει με τη σάλσα) από το συγκρότημα Bamboleo σε έναν χώρο στη δυτική Αβάνα, μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Granma, ο Τζάγκερ περπάτησε έχοντας συντροφιά το γιο του στους δρόμους της παλιάς πόλης, προκαλώντας με την παρουσία του τον ενθουσιασμό των περαστικών και των τουριστών.

Όπως έγραψε η εφημερίδα αυτό το «ιδιωτικό ταξίδι» ενδέχεται να συνδέεται με την προετοιμασία «της συναυλίας που οι Rolling Stones σχεδιάζουν να δώσουν» στην χώρα στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην Λατινική Αμερική στις αρχές του 2016.

Σε επικοινωνία που είχε το Γαλλικό Πρακτορείο με τους συνεργάτες του τραγουδιστή, εκείνοι δεν θέλησαν να δώσουν λεπτομέρειες για τη διάρκεια της επίσκεψης του τραγουδιστή στην Κούβα.

Ο κιθαρίστας του θρυλικού συγκροτήματος της ροκ, Κιθ Ρίτσαρντς, επιβεβαίωσε πρόσφατα τα σχέδια του συγκροτήματος να κάνει στάση στη νήσο, στο πλαίσιο της περιοδείας για την προώθηση του τελευταίου τους δίσκου.

Πολλές εφημερίδες γράφουν ότι η συναυλία ενδέχεται να οργανωθεί το Μάρτιο στο στάδιο της Αβάνας.

Ο μπασίστας των Rolling Stones Ντάριλ Τζόουνς επισκέφθηκε την Αβάνα τον περασμένο χρόνο για να δώσει μια συναυλία με το συγκρότημά του, τους The Dead Daisies.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνικό συγκρότημα στην καμπάνια του Gucci – BINTEO

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ