Ομογενής ιερέας πρωταγωνιστεί σε ερωτικό σκάνδαλο στο Μανχάταν

Απαγορευμένο έρωτα αλλά και άρωμα οικονομικού σκανδάλου έχει η υπόθεση- σοκ του ελληνορθόδοξου ιερέα, πατέρα Γεωργίου Πασσιά, ο οποίος είχε εδώ και χρόνια ερωμένη Περουβιανή καλλονή, παντρεμένη με ομογενή και μητέρα τριών παιδιών. Η σχέση του ζευγαριού, που πιστεύεται πως έχει ξεκινήσει από τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, έγινε η αιτία για την παραίτηση του ιερέα από τη θέση του.

Ο πατέρας Γεώργιος Πασσιάς, παντρεμένος κι εκείνος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ιερουργούσε εδώ και τουλάχιστον εννέα χρόνια στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στην περιοχή  Washington Heights στο Μανχάταν. Εκεί πήγε, προερχόμενος από άλλη εκκλησία, μαζί με την «πνευματική του εγγονή», όπως αποκαλούσε την 45χρονη σήμερα γυναίκα. Το ποίμνιο αμφισβήτησε από την αρχή τη σχέση του 67χρονου ιερέα και της προστατευόμενής του, την οποία βάφτισε ορθόδοξη την 45χρονη προκειμένου να μπορέσει εκείνη να παντρευτεί τον μετέπειτα σύζυγό της. Όλα δείχνουν πως ο ιερές και η Περουβιανή είχαν σχέση προτού ακόμα εκείνος μετατεθεί στον Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Γι αυτό ίσως και η 45χρονη έπιασε δουλειά στην εκκλησία και μαζί με τον ιερέα ασχολήθηκαν ενεργά με τη συγκέντρωση χρημάτων που θα πήγαιναν στην ανακαίνιση του ναού. Και κάπου εκεί υπήρξαν οικονομικά ζητήματα, τα οποία όμως επισκίασε η ερωτική περιπέτεια του ζευγαριού.

Η μελαχρινή καλλονή έγινε μάλιστα διευθύντρια του κατηχητικού της εκκλησίας, και αυτό βοηθούσε ιδιαίτερα ώστε να βρίσκεται πολλές ώρες με τον αγαπημένο της. Εκτός του ερωτικού πάθους τους, φαίνεται πως μοιράζονταν και τις ίδιες προτιμήσεις στην σεξουαλική επαφή, γι αυτό και ό,τι έκαναν το κατέγραφαν με βιντεοκάμερα. Τα hot βίντεο έφθασαν μια μέρα στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής, οπότε ο ιερέας δεν μπορούσε πλέον να εμμείνει στην άρνησή του για σχέση με την Περουβιανή ερωμένη του. Την υπόθεση έφερε στο φως η εφημερίδα «New York Post», δημοσιεύοντας μάλιστα υλικό από τα ερωτικά βίντεο, όπως αυτά έφθασαν στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομα που έχουν δει στο σύνολό του το υλικό, ο ιερέας είχε φετίχ και η ερωμένη του δεν έλεγε ποτέ όχι στις επιθυμίες του.

Την αποκάλυψη έκανε ο σύζυγος της 45χρονης, που ανακάλυψε την ερωτική σχέση της συζύγου του με τον Έλληνα παπά και έστειλε το σχετικό υλικό, με e-mail, στην Αρχιεπισκοπή.

Το παράνομο ζευγάρι κλήθηκε από τον επίσκοπο Αντώνιο Παρόπουλο σε απολογία και στις 16 Σεπτεμβρίου ο ιερέας απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του, λόγω της παραβίασης της πολιτικής της Αρχιεπισκοπής που αφορά τη σεξουαλική συμπεριφορά, ενώ ομολόγησε ότι έχει αμαρτήσει.

«Ο Θεός αποφάσισε να αποσυρθώ, να ακολουθήσω τον δρόμο της σιωπής και της προσευχής, της νηστείας και της αφοσίωσης στον Κύριο μας. Μην με ρωτήσετε πού πηγαίνω και πού θα βρίσκομαι» έγραψε στο μήνυμα που έστειλε στον ποίμνιό του και στο οποίο ενημέρωνε ότι εγκαταλείπει τη θέση του για προσωπικούς λόγους.

Πηγή: Espresso

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Γκοτζίλα του στρατού γίνεται… γκουρμέ 

Έγκλημα σοκ στις ΗΠΑ – Εντεκάχρονος σκότωσε οκτάχρονη με κυνηγετικό όπλο

Ένας Iron Chef από την Ελλάδα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ