Η τεράστια αλλαγή της Βαλερί Τριερβελέρ – ΦΩΤΟ

Αγνώριστη έγινε η πρώην σύζυγος του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ.

Μετά τον χωρισμό της με τον Γάλλο πρόεδρο, πριν από ένα περίπου χρόνο, όταν μαθεύτηκε η κρυφή σχέση του Ολάντ με την Γαλλίδα ηθοποιό, Ζουλί Γκαγιέ, η δημοσιογράφος στάθηκε και πάλι στα πόδια της και ως ξανθιά, πλέον, δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Η Τριερβελέρ, που έκανε τη ζωή της στο Μέγαρο των Ηλυσίων, αλλά και τον χωρισμό της με τον Γάλλο πρόεδρο, βιβλίο, εμφανίστηκε τελείως αλλαγμένη ποζάροντας στο γιαπωνέζικο περιοδικό Richesse.

Valérie Trierweiler dans un magazine japonais, en septembre 2015

Η μεταμόρφωση της Βαλερί, γράφει το σκανδαλοθηρικό περιοδικό Closer, επισημαίνοντας ότι με τη βοήθεια του photoshop, η Γαλλίδα δημοσιογράφος, το άλλοτε «ροτβάιλερ» των Ηλυσίων, όχι απλά έδειχνε σαφώς καλύτερα ένα χρόνο μετά τον οδυνηρό χωρισμό της από τον Γάλλο πρόεδρο αλλά έχει… αναγεννηθεί. Κυρίως, όμως έδειχνε πως έχει ξεπεράσει μια για πάντα την τραυματική εμπειρία του χωρισμού της από τον σοσιαλιστή πρόεδρο της Γαλλίας.

Valérie Trierweiler dans un magazine japonais, en septembre 2015

Η πρώην «πρώτη κυρία» της Γαλλίας είναι  καλύτερα, γράφει το γαλλικό περιοδικό Closer. Στο τεύχος Σεπτεμβρίου του γιαπωνέζικου περιοδικού, η Βαλερί ποζάρει όλο σκέρτσο φορώντας ένα κατάμαυρο φόρεμα μέχρι τη μέση της γάμπας, ψηλοτάκουνα, ενώ τα μαλλιά της από καστανά έγιναν κατάξανθα.

Όσο για το πρόσωπό της, αυτό θυμίζει πρόσωπο 20άρας. Δεν υπάρχουν ρυτίδες, ούτε καν ένα ψεγάδι στο πρόσωπό της που να προδίδει την ηλικία της.

Πηγή: closermag.fr

 

Διαβάστε επίσης:

Η Τριερβελέρ τον χαστούκισε γιατί την ρώτησε για τον Ολάντ

Ο χωρισμός Ολάντ – Τριερβελέρ τώρα και σε ταινία

Νέες αποκαλύψεις του Closer για Ολάντ – Γκαγιέ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ