Η μπλούζα που… μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα

Ένα stylish crop top μπλουζάκι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του γυναικείου και αντρικού φύλου αυτές τις μέρες.

Το μπλουζάκι είναι ειδικά σχεδιασμένο για να τραβάει το βλέμμα των αντρών και… όχι μόνο. Το ειδικό ρούχο διαθέτει κρυμμένα τσιπάκια, τα οποία ανιχνεύουν και ελέγχουν ποιος κοιτάει τη γυναίκα που το φορά και ανάλογα την περίσταση και την ηλικία του άλλου, παίρνει το κατάλληλο σχήμα.

Εκτός από τις μικρο-κάμερες, το ρούχο χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο, ο οποίος εντοπίζει τους “θεατές” και προσδιορίζει που ακριβώς κοιτάνε. Έτσι, ανάλογα με το που είναι το βλέμμα του άλλου, η μπλούζα αποκτά την κατάλληλη μορφή με στόχο να κολακέψει τη γυναίκα στο συγκεκριμένο σημείο.

 

Ο σχεδιαστής του πρωτότυπου outfit, Behnaz Farahi, εμπνεύστηκε από το πως “συμπεριφέρεται” το ανθρώπινο δέρμα σε διάφορες εξωτερικές συνθήκες- άλλοτε πιο σκληρό και άλλοτε μαλακό- και γι” αυτό “έντυσε” το ρούχο με πολλά υφάσματα.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μία τέτοια πατέντα. Ο Κινέζος designer  Yin Gao έχει σχεδιάσει μπλούζες που κινούνται και αλλάζουν χρώμα, όταν οι άνθρωποι τις κοιτάνε.

 

Το περίτεχνο crop top, που βλέπεις στις φωτογραφίες, μπορεί να μην κυκλοφορήσει στην αγορά σύντομα, αλλά σίγουρα αποδεικνύει πως, όταν η μόδα συναντά την τεχνολογία, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

 

Πηγή: techit.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ