Δείτε πως χώρισε τον… άπιστο σύζυγό της – ΦΩΤΟ

Όταν έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του συζύγου της αποφάσισε να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη και να τον χωρίσει με τρόπο που θα του μείνει αξέχαστος.

Η Lisa από τη Βρετανία απευθύνθηκε σε διαφημιστική εταιρεία και νοίκιασε μια ψηφιακή γιγαντοοθόνη στον αυτοκινητόδρομο που διασχίζει καθημερινά ο σύζυγός της για να πάει στη δουλειά.

Η τεραστίων διαστάσεων διαφημιστική οθόνη για τρεις ολόκληρες ώρες έδειχνε το μήνυμά της που ήταν το εξής: «Στον σύζυγό μου Paul, που με απατά. Αξίζετε ο ένας στον άλλον. Όταν πας στο σπίτι δεν θα με βρεις εκεί. Απόλαυσε τη διαδρομή για τη δουλειά! Lisa».

Το πρωτότυπο μήνυμα χωρισμού είδαν χιλιάδες οδηγοί που διέσχισαν τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο του Sheffield και το twitter πήρε “φωτιά”. Ορισμένοι χρήστες ανέβασαν τη φωτογραφία με το μήνυμα της οθόνης θαυμάζοντας παράλληλα τη ψυχραιμία της, ενώ άλλοι έκαναν σχόλια έκπληξης .

Ο υπεύθυνος της διαφημιστικής εταιρείας στον οποίο απευθύνθηκε η Lisa ανέφερε πως πρόκειται για την πιο δημοφιλή διαφημιστική οθόνη καθώς βρίσκεται στον πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο. Αποκάλυψε πως η γυναίκα πλήρωσε ένα σημαντικό ποσό για να την ενοικιάσει για τρεις ώρες και πως είναι η πρώτη φορά που είδε κάτι τέτοιο στη Βρετανία. Ωστόσο δήλωσε ευτυχής που κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί για πρόταση γάμου.

 

ΠΗΓΗ: Daily Mail

Διαβάστε επίσης 

Πλήρωσε πολύ… ακριβά την απιστία – ΦΩΤΟ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ