Ρινγκ το ιαπωνικό κοινοβούλιο – ΦΩΤΟ

Σε ρινγκ μετατράπηκε το κοινοβούλιο στην Ιαπωνία, με τους πολιτικούς να δείχνουν τις ικανότητες τους στις μπουνιές και στις κλωτσιές, με αφορμή τη συζήτηση ενός νομοσχεδίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης διαμαρτυρήθηκαν καθώς δεν είχαν ενημερωθεί για την ψήφιση ενός νομοσχεδίου που αφορά την εξωτερική πολιτική φιλειρηνισμού που εφαρμόζει η χώρα τα τελευταία 70 χρόνια.

Τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν όταν ξεκίνησε η ψηφοφορία σήμερα το πρωί, με τους βουλευτές της αντιπολίτευσης να επιχειρούν να  εμποδίσουν τον πρόεδρο να διαβάσει το συγκεκριμένο κείμενο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες όρμησαν πάνω στην έδρα του προέδρου και επιχείρησαν να του αρπάξουν και να κλείσουν το μικρόφωνο. Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν χαοτικές, με τους βουλευτές της κυβέρνησης του Σίνζο Άμπε, να υπερασπίζονται τον πρόεδρο και να σημειώνονται πραγματικές μάχες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ψηφιστεί ο συγκεκριμένος νόμος, , οι ιαπωνικές δυνάμεις  θα μπορούν να διεξάγουν επιχειρήσεις στο εξωτερικό, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

 

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή DailyMail

 

Διαβάστε επίσης:

Εντυπωσιακά πλάνα από τον ισχυρό σεισμό που τάραξε την Χιλή – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ