Ανακρίνεται Γάλλος για την επίθεση στη Μπανγκόκ

Ένας Γάλλος πολίτης κρατείται από τους αξιωματούχους της ασφάλειας στην Ταϊλάνδη καθώς θεωρείται ύποπτος για συμμετοχή στην αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε τη Δευτέρα σε ναό στην Μπανγκόκ, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ένα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός υπόπτου, ο οποίος διακρίνεται στις εικόνες που έχουν ληφθεί από τις κάμερες ασφαλείας. Στο βίντεο, ένας άνδρας μπαίνει στον ναό Εραουάν, στην κεντρική Μπανγκόκ, φορώντας ένα σακίδιο, το οποίο αφήνει εκεί προτού φύγει.

Το Thai PBS News μετέδωσε ότι ο άγνωστος άνδρας συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σουβαρναμπούμι αφού έχασε την πτήση του.

Ο Γάλλος πολίτης μοιάζει με τον άνδρα στις εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας. Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, το οποίο δόθηκε στην δημοσιότητα από αξιωματούχους, δείχνει τον ύποπτο να φροντίζει μια πληγή στο δεξί του χέρι.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πραβούτ Ταβορνσίρι ανακοίνωσε ότι οι αρχές δίνουν αμοιβή ύψους περίπου 25.000 ευρώ σε αντάλλαγμα για οποιαδήποτε πληροφορία δοθεί σε σχέση με την επίθεση αυτή.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Στη δημοσιότητα το σκίτσο του βομβιστή της Μπανγκόκ – ΦΩΤΟ

Αυτός είναι ο βομβιστής της Μπανγκόκ – ΒΙΝΤΕΟ

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ