Πρωθυπουργός τρώει πατατάκια εν ώρα πτήσης – ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Μια παροιμία λέει πως «από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια» και σε αυτή την περίπτωση ισχύει απόλυτα, αφού μία 16χρονη βιντεοσκόπησε τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ντέιβιντ Κάμερον, να τρώει με λαιμαργία πατατάκια, την ώρα της πτήσης από την Πορτογαλία στο Λονδίνο.

Tweet

Η νεαρή Άσλεϊ έμεινε άναυδη όταν διαπίστωσε ότι στην οικονομική θέση, τρία καθίσματα αριστερά της είχε καθίσει ο βρετανός πρωθυπουργός. Η ίδια ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και έγραψε: «Βοήθεια! Ο πρωθυπουργός κάθεται τρεις θέσεις μακριά μου και τρώει Pringles με πάπρικα» και συνέχισε: «Παιδιά κλαίω. Τρώει Pringles».

David Cameron eats Pringles on EasyJet

Λίγο αργότερα, ο Κάμερον, κυκλωμένος από τους σωματοφύλακές του που κάθονταν στις διπλανές θέσεις, ασχολήθηκε με το iPad του και η νεαρή Άσλεϊ βρήκε την ευκαιρία να βγάλει μία selfie με τον πρωθυπουργό στο φόντο.

David Cameron eats Pringles on EasyJet

H Άσλεϊ αργότερα κλείδωσε τον λογαριασμό της στο Twitter ανακοινώνοντας κάτω από τη φωτογραφία της: «Ναι, εγώ βιντεοσκόπησα τον Ντέιβιντ Κάμερον να τρώει Pringles. Αντίο!».

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: mirror.co.uk

 

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο βομβιστής της Μπανγκόκ – ΒΙΝΤΕΟ

Διάβαζαν Ιλιάδα επί δεκαπέντε ώρες

Ιγκλέσιας-Τσίπρας ξανά μαζί στο twitter – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ