Ασελγούσε πάνω της συστηματικά

Η Κέιλα Μίλερ, η Αμερικανίδα η οποία πέθανε νωρίτερα φέτος ενώ κρατείτο όμηρος από τους τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, είχε βιαστεί επανειλημμένα κατά τη διάρκεια της ομηρίας της από τον ηγέτη του ΙΚ Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, σύμφωνα με το αμερικανικό ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ανέφερε ακόμη ότι τα μέλη της οικογένειας της Μίλερ επιβεβαίωσαν πως στελέχη της κυβέρνησης των ΗΠΑ τους είπαν πως η Κέιλα υπέστη επανειλημμένα σεξουαλική κακοποίηση από τον αλ Μπαγκντάντι.

«Μας είπαν ότι η Κέιλα βασανίστηκε, ότι την μεταχειρίζονταν σαν ιδιοκτησία του αλ Μπαγκντάντι. Αυτό μας ειπώθηκε τον Ιούνιο από την κυβέρνηση», ανέφεραν οι γονείς της ομήρου, ο Καρλ και η Μάρσα Μίλερ, σύμφωνα με το ABC News.

Οι πληροφορίες σχετικά με τον ρόλο του αλ Μπαγκντάντι στην αιχμαλωσία και τη σεξουαλική κακοποίηση της Μίλερ αντλήθηκαν από πολλές πηγές, ανάμεσά τους από δύο συνεντεύξεις με δύο νεαρά κορίτσια που κρατούνταν ως σεξουαλικές σκλάβες στο χώρο όπου βρισκόταν η όμηρος και τα στοιχεία που προέκυψαν από την ανάκριση της συζύγου ενός στελέχους του Ισλαμικού Κράτους το οποίο σκοτώθηκε στην αμερικανική επιδρομή, φέρονται να είπαν οι ίδιοι αξιωματούχοι, διευκρίνισε το ABC News.

Ο Λευκός Οίκος απέφυγε να σχολιάσει τις πληροφορίες του τηλεοπτικού δικτύου για την υπόθεση της Κέιλα Μίλερ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Η κρυφή κάμερα “συνέλαβε” την δασκάλα με το βαρύ χέρι- ΒΙΝΤΕΟ

Η ISIS αποκεφάλισε τον Κροάτη όμηρο;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ