Θα πεθάνει στη φυλακή…

Οι αμερικανικές αρχές απέρριψαν για δωδέκατη φορά το αίτημα αποφυλάκισης του μανιακού δολοφόνου Charles Manson, ο οποίος παραμένει για 43 χρόνια στις φυλακές του Λος Άντζελες, ενώ του έδωσαν το δικαίωμα να επαναλάβει το αίτημά του το… 2027!

Η υπόθεση του Manson είναι λίγο εώς πολύ γνωστή. Ο μανιακός δολοφόνος είχε ιδρύσει μια “λατρευτική οργάνωση” οπαδοί της οποίας διέπρατταν βίαιες δολοφονίες καθώς και άλλα εγκλήματα.Ανάμεσα στα θύματα των αδίστακτων δολοφόνων ήταν και η τότε έγκυος -γυναίκα του σκηνοθέτη του Χόλιγουντ, Ρόμαν Πολάνσκι- η ηθοποιός Sharon Tate, ηλικίας 26 ετών.

Μετά από έρευνες ο Manson παραπέμφθηκε σε δίκη, στις 19 Απριλίου του 1971 όπου του επιβλήθηκε η εσχάτη των ποινών.

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια όμως κατήργησε -μόλις ένα χρόνο μετά την απόφαση της πρώτης ποινής- τη θανατική ποινή, και έτσι η ποινή του Manson μετατράπηκε σε ισόβια κάθειρξη.

 Από τότε, ο Manson αγωνίζεται για να αποφυλακιστεί, αλλά μάταια. Όλα τα αιτήματά του μέχρι στιγμής έχουν απορριφθεί ενώ του απαγορεύτηκε να καταθέσει άλλο, για τα επόμενα 15 χρόνια. Ο Μanson οδηγείται στο δικαστήριο. Έγχρωμη φωτογραφία του C.Manson το 1969. Ο C.Manson το 1970. Ο C.Manson με ξυρισμένο κεφάλι, το 1971. Ο Manson το 1986. Φωτογραφία του C.Manson το 2009. Φωτογραφία του Manson, το καλοκαίρι του 2011. Στο κέντρο βρίσκεται η Sharon Tate, σύζυγος του Ρ.Πολάνσκι και θύμα δολοφονίας του C.Manson. Η Βίλα όπου δολοφονήθηκε η Sharon Tate στο Χόλιγουντ. Μεταφέρουν το πτώμα της Sharon Tate.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ