• Οι Κύπριοι για τον Άκη

  9:24 πμ, Πέμπτη 12 Απρ 2012 9:24 πμ, Πέμπτη 12 Απρ 2012

  Η προκήρυξη των εκλογών στην Ελλάδα και η υπόθεση του πρώην βουλευτή και υπουργού ‘Ακη Τσοχατζόπουλου είναι από τις ειδήσεις, που προβάλει ο σημερινός κυπριακός τύπος.

  Ο «Φιλελεύθερος» γράφει: «Σε κλίμα αβεβαιότητας εκλογές στην Ελλάδα» και σημειώνει ότι «η κρισιμότερη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης διεξάγεται σε κλίμα μέγιστής αβεβαιότητας,ρευστότητας στους πολιτικούς σχηματισμούς και απαξίωσης του πολιτικού συστήματος». Για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου η εφημερίδα έχει τίτλο «Δωροδοκίες και ξέπλυμα» και σημειώνει ότι στο σπίτι της κόρης του βρέθηκαν πλάκες χρυσού, χρυσές λίρες και πολλά βιβλιάρια καταθέσεων.

  Η «Σημερινή» γράφει: «Στήνουν κάλπες στις 6 Μαίου στην Ελλάδα- Συνελήφθη ο Τσοχατζόπουλος» και σημειώνει ότι οι εκλογές γίνονται για την διάσψση της ελληνικής οικονομίας και την παραμονή στην ευρωζώνη.

  Η «Αλήθεια» γράφει για «εκλογές σε χρόνο ρεκόρ στην Ελλάδα» και ότι συνελήφθη ο 'Ακης Τσοχατζόπουλος με κατηγορίες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

  Ο «Πολίτης» γράφει: «Εκλογές στις 6 Μαίου στην Ελλάδα» και προβάλει την δήλωση του πρωθυπουργού ότι δεν διαλύεται η μεταβατική κυβέρνηση, καθώς έχει πολύ ακόμη έργο να επιτελέσει. Για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου γράφει «χειροπέδες στον 'Ακη για τα υποβρύχια».

  Η υπόθεση Τσοχατζόπουλου είναι το κύριο θέμα στην εφημερίδα «Χαραυγή», εκφραστικό όργανο του ΑΚΕΛ. Ο τίτλος είναι: «Μίζες εκατομμυρίων…». Προστίθεται ότι ο πρώην υπουργός συνελήφθη με βαρύ κατηγορητήριο. Για τις εκλογές, η εφημερίδα επισημαίνει την έκκληση του πρωθυπουργού προς τους υπουργούς, που θα είναι υποψήφιοι, να μην αμελήσουν το έργο τους.

  Πηγή: ΑΠΕ

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα