Αυτός είναι ο άστεγος… πιανίστας- ΒΙΝΤΕΟ

Ένας 51χρονος από τη Φλόριδα έχει γίνει το μουσικό αστέρι στο Internet, το οποίο του έδωσε τη δυνατότητα να αποκτήσει μια δεύτερη ευκαιρία, προκειμένου να ορθοποδήσει ξανά στη ζωή του.

Σχεδόν τρία εκατομμύρια χρήστες του You Tube έχουν δει το βίντεο με τον άστεγο Donald Gould, να παίζει πιάνο σε κεντρικό δρόμο μιας αμερικανικής πόλης. Ο Gould, άρχισε να παίζει κλαρινέτο στην τρυφερή ηλικία των οκτώ ετών και συνέχισε να παίζει και μετά την ένταξη του στο Σώμα Πεζοναυτών των ΗΠΑ. Μετά την αποχώρησή του από τους πεζοναύτες, γράφτηκε στο πανεπιστήμιο στο Μίσιγκαν, για να γίνει καθηγητής μουσικής.

Αναγκάστηκε ωστόσο να εγκαταλείψει τη σχολή, μόλις τρία εξάμηνα πριν από το πτυχίο, γιατί δεν μπορούσε να πληρώσει τα δίδακτρα. Τελικά παντρεύτηκε και απέκτησε ένα παιδί, όμως το 1998 η σύζυγός του πέθανε αιφνιδίως και ο ίδιος έπεσε σε κατάθλιψη, στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να χάσει την επιμέλεια του τρίχρονου γιου του.

Περιφερόταν στους δρόμους πολλών πόλεων της πολιτείας της Φλόριδα, αναζητώντας στέγη κι ένα κομμάτι ψωμί, μέχρι που η μοίρα τον έφερε στη Sarasota. Κάπως έτσι, κι ενώ περιπλανιόταν στους δρόμους της πόλης, βρήκε ένα παλιό πιάνο. Το έστησε σε ένα κεντρικό δρόμο και ξεκίνησε να παίζει, προσελκύοντας τα βλέμματα των περαστικών. Κι επειδή το πραγματικό ταλέντο δεν πηγαίνει ποτέ χαμένο, ο ιδιοκτήτης του πιάνο μπαρ Surf Shack τον προσέλαβε και πλέον ο 51χρονος θα παίζει εκεί κάθε βράδυ.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

18χρονος άστεγος επέστρεψε 500 δολάρια που βρήκε στο δρόμο – ΒΙΝΤΕΟ

Παίζουν πιάνο… ανάποδα – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ