Το CNN “πυροβολεί” τον τουρισμό στην Ελλάδα

Ερωτήματα εγείρει η απόφαση του CNN να δημοσιεύσει ένα άρθρο υπό τον τίτλο «είναι ώρα να ακυρώσετε τις διακοπές σας στην Ελλάδαδιαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες και της τουριστική περιόδου. Το CNN δίνοντας εμμέσως συμβουλές στους βρετανούς τουρίστες τι να… προσέξουν πριν επισκεφθούν τη χώρα μας.

«Η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα της επίτευξης συμφωνίας ώστε να αποτραπεί η βραχυπρόθεσμη οικονομική καταστροφή. Αλλά τα οικονομικά προβλήματα δεν θα εκλείψουν. Μήπως είναι τώρα η ώρα να σκεφτείτε ξανά τα ταξιδιωτικά σας σχέδια για διακοπές στην Ελλάδα;» αναφέρει το CNN και προσθέτει:

«Η διαφαινόμενη απειλή ενός Grexit, εγείρει ερωτήματα για το πόσο θα επηρεαστούν εκατομμύρια παραθεριστών».

Στη συνέχεια του άρθρου το CNN παραθέτει ερωτήσεις που ενδεχομένως έχουν οι τουρίστες που σκέφτονται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα:

«Τι θα γίνει με τις πιστωτικές κάρτες; Υπάρχει κίνδυνος να μην λειτουργήσουν;  Αν η Ελλάδα φύγει από το ευρώ θα δέχονται τα καταστήματα πληρωμές σε ευρώ;  Υπάρχει θέμα ασφάλειας; Θα συνεχίσουν τα πλοία κανονικά τα δρομολόγιά τους; Oι τιμές θα αυξηθούν ή θα πέσουν;»

Μάλιστα το CNN φιλοξενεί και δηλώσεις του πρόεδρου του ΣΕΤΕ, Ανδρέα Ανδρεάδη, ο οποίος υπογραμμίζει: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ακυρώσει κάποιος τις διακοπές του». 

 

Διαβάστε επίσης:

DW: Το Grexit πρέπει να αποφευχθεί

Σουλτς: Θα υπάρξει συμφωνία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ