Ο Πολ Μέισον μιλάει για την Ελλάδα με φόντο μια…πισίνα – ΒΙΝΤΕΟ

Τις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους δανειστές αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας σχολιάζει ο Πολ Μέισον, από το μπαλκόνι γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας και  με φόντο την πισίνα του ξενοδοχείου. Ο δημοσιογράφος του βρετανικού Channel 4, ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στην Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και στη σημερινή της αντίδρασής της για τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Σύμφωνα με τον Πολ Μέισον, το μέλλον της Ελλάδας θα κριθεί από την κόντρα της κυβέρνησης ανάμεσα με τους δανειστές και προσθέτει ότι αν η Ελλάδα δεν καταφέρει να πληρώσει το ΔΝΤ έως το τέλος του μήνα θα χρεοκοπήσει.  

Την ίδια στιγμή, αναφερόμενος, στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξέφρασε την απορία του για την σύγκρουση της με τον Γιάννη Στουρνάρα λέγοντας ότι η ενέργεια της να επιστρέψει την έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδας, ουσιαστικά σημαίνει πόλεμο της κυβέρνησης με την κεντρική τράπεζα, πράγμα που δεν έχει ξαναγίνει.

 

 

Δείτε το βίντεο

Πηγή βίντεο youtube Channel 4

 

Διαβάστε επίσης:

Λιου: Πιέζουμε για μια γρήγορη συμφωνία

Σταϊνμάιερ: Ο χρόνος τελειώνει…

Ντάισελμπλουμ: Συμφωνία το συντομότερο δυνατόν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ