Ο Νιλ Γιανγκ απαγόρευσε στον Ντόναλντ Τραμπ να χρησιμοποιεί το τραγούδι του

Ο Καναδός τραγουδιστής και συνθέτης Νιλ Γιανγκ κατηγόρησε χθες τον Αμερικανό πολυεκατομμυριούχο και υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές του 2016, Ντόναλντ Τραμπ, ότι χρησιμοποίησε την μουσική του χωρίς να έχει λάβει την άδειά του.

Χθες το πρωί, κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης που πραγματοποίησε στον ουρανοξύστη Τραμπ Τάουερ στη Νέα Υόρκη για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, ο Τραμπ εμφανίστηκε υπό τους ήχους του Rockin’ In The Free World, που είναι ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Καναδού μουσικού.

Μερικές ώρες αργότερα, ο Νιλ Γιάνγκ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημείωνε ότι “ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε άδεια να χρησιμοποιήσει το ‘Rockin’ In The Free World’ για την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του (για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών) για τις προεδρικές” του 2016 στις ΗΠΑ.

“Ο Νιλ Γιάνγκ, ο οποίος είναι Καναδός πολίτης, υποστηρίζει τον Μπέρνι Σάντερς για την προεδρία των ΗΠΑ”, προστίθεται στην ανακοίνωση αυτή του Καναδού τραγουδιστή.

Ο Γερουσιαστής Σάντερς είναι ένας από τους αντιπάλους της Χίλαρι Κλίντον για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Ο μεγιστάνας του κατασκευαστικού τομέα είναι Ρεπουμπλικανός και έχει υποστηρίξει Ρεπουμπλικανούς υποψηφίους για την προεδρία στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Τροπολογία βάζει τέλος στα βασανιστήρια κρατουμένων

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ