Βρετανικό τανκ πάτησε αυτοκίνητο Γερμανίδας – ΦΩΤΟ

Ένα βρετανικό τανκ πέρασε, κυριολεκτικά, πάνω από το αυτοκίνητο μίας νεαρής Γερμανίδας οδηγού, κατά τη διάρκεια διέλευσης των στρατιωτικών οχημάτων στη μικρή γερμανική πόλη Augustdorf.

Η 18χρονη Γερμανίδα οδηγός μπήκε με το αυτοκίνητό της μέσα στην πομπή των τανκ, με αποτέλεσμα -λόγω και της απειρίας της, όπως επισημαίνει η Telegraph- να γίνει το ατύχημα. ενώ από τύχη η νεαρή οδηγός δεν τραυματίστηκε.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα στην ιστοσελίδα της, ο Βρετανός χειριστής του τανκ δεν είχε χρόνο να αντιδράσει, ώστε να αποφευχθεί το ατύχημα, αλλά κατάφερε να στρίψει το τανκ και έτσι πέρασε πάνω από το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου, αποφεύγοντας τη σύγκρουση στη θέση της οδηγού.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το εμπρός μέρος του αυτοκινήτου έχει υποστεί σοβαρή ζημιά από το πέρασμα του -62 τόνων – Challenger τανκ.

Οι ζημιές υπολογίζονται στα €12,000, ενώ ξεκαθαρίστηκε ότι ο 24χρονος χειριστής του τανκ δεν φέρει καμία ευθύνη για το ατύχημα.

Τέλος, η περιοχή είναι γνωστή για τις διελεύσεις μεγάλων πομπών στρατιωτικών τανκ, λόγω της ύπαρξης στην περιοχή ΝΑΤΟικής βάσης. Μάλιστα, ο δρόμος που έχει την ονομασία «Panzerringstrasse», μεταφράζεται ως «ο δρόμος των τανκ».

Αυτό είναι το δεύτερο ατύχημα στη Γερμανία με βρετανικό τανκ τους τελευταίους μήνες.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ένα τανκ στο Πάντερμπον «έπεσε» επάνω σε έναν κήπο ενός ηλικιωμένου ζευγαριού Γερμανών. Τότε, ο χειριστής του τανκ είχε χάσει τον έλεγχο του βαρέως οχήματος, λόγω τεχνικού προβλήματος σε αυτό. 

 

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ