Η Meizu ετοιμάζει επανάσταση στο home button

Το “home button” είναι ένα χαρακτηριστικό που το χρησιμοποιούν αρκετοί κατασκευαστές στην κάτω πλευρά της οθόνης με αποτέλεσμα να πιάνει αρκετό χώρο και να μεγαλώνει τα bezel. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που δεν αρέσει σε πολλούς και ονόματα όπως η Apple, επιμένουν να χρησιμοποιούν το φυσικό home button.

Η Meizu όμως με το επερχόμενο Meizu m2 note υπόσχεται να φέρει επανάσταση στο “home button”, σύμφωνα με teaser που ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook, ωστόσο δεν γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειται. Δεν είναι ξεκάθαρο αν θα λείπει, αν θα ενσωματωθεί αισθητήρας αποτυπωμάτων, ή κάποια άλλη καινοτομία.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, το Meizu m2 note αναμένεται με οθόνη 5.6 ιντσών FullHD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Mediatek MT6753, μνήμη RAM 2GB,κάμερα 12 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel. Επίσης έχει ακουστεί ότι θα έχει αισθητήρα αποτυπωμάτων

Σύμφωνα με το techblog.gr, περισσότερα θα γίνουν γνωστά στις 2 Ιουνίου όταν γίνει η επίσημη ανακοίνωση στο Πεκίνο και θα διατεθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης:

Στις 29 Ιουλίου διαθέσιμα τα Windows 10

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ