Στο μαιευτήριο η Κέιτ Μίντλετον – Αγωνιούν οι Βρετανοί

Η δούκισσα του Κέμπριτζ εισήχθη σε μαιευτήριο του Λονδίνου καθώς έχουν αρχίσει οι ωδίνες του τοκετού, μετέδωσε σήμερα το βρετανικό δίκτυο BBC.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κι η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον περιμένουν από στιγμή σε στιγμή τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, το οποίο θα είναι τέταρτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον αδελφό του Τζορτζ, τον πατέρα του Ουίλιαμ και τον παππού του Κάρολο.

Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ αναχώρησαν με αυτοκίνητο από το σπίτι τους στο Κένσινγκτον για να μεταβούν στην πτέρυγα Λίντο του μαιευτηρίου, όπου η δούκισσα είχε γεννήσει το πρώτο της παιδί, τον πρίγκιπα Τζορτζ, στις 22 Ιουλίου 2013.

Όπως και με τη γέννηση του μικρού πρίγκιπα, ο Ουίλιαμ θα μείνει δίπλα στην Κέιτ κατά τη διάρκεια του τοκετού τον οποίο έχει αναλάβει ο μαιευτήρας Γκάι Θορπ Μπίστον.

Το νεογέννητο, θα είναι δεύτερο παιδί του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και τέταρτο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, μετά τον αδελφό του Τζορτζ, τον πατέρα του Ουίλιαμ και τον παππού του Κάρολο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Η Μίντλετον οδηγώντας προς το παλάτι του Μπάκιγχαμ- ΒΙΝΤΕΟ

“Βροχή” τα στοιχήματα για το βασιλικό μωρό

Η πολυτελής σουίτα που θα γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον- ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ