Είναι εκατομμυριούχος αλλά κλέβει από το σούπερ μάρκετ

Μπορεί να είναι εκατομμυριούχος ωστόσο φαίνεται ότι είναι και λίγο… τσιγγούνης. Ο λόγος για τον 39χρονο Ρόναν Γκος, ο οποίος είναι επικεφαλής μιας εταιρείας παγκόσμιας φήμης με μηχανήματα για τον κλάδο της ανακύκλωσης.

Σύμφωνα με τη Daily Mai, ο Γκος έκανε τα ψώνια του σε ένα σούπερ μάρκετ στο Μπέρμινγκχαμ στη Μεγάλη Βρετανία, όμως όταν πήγε στο ταμείο πλήρωσε μόνο για όσα πράγματα είχε μέσα στο καρότσι. Ξέχασε όμως να πληρώσει για όσα είχε…κρύψει μέσα στην τσάντα του, δηλαδή κρέας και μπουκάλια με κρασιού που κόστιζαν 200 λίρες.

Ο επιχειρηματίας εντοπίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, με αποτέλεσμα οι άνδρες σεκιούριτι του σούπερ μάρκετ να ειδοποιήσουν την αστυνομία. 

Ο 39χρονος ομολόγησε την πράξη του και είπε στο δικαστήριο ότι πήγε για ψώνια μετά από έναν καυγά που είχε με την σύντροφό του και δεν είχε σκοπό να κλέψει. 

Η εταιρεία που διευθύνει έχει τζίρο 16 εκατ. λίρες το χρόνο, ενώ ο Γκος μένει σε ένα υπερπολυτελές σπίτι αξίας 555.000 λιρών.

Ο συνήγορός του δήλωσε ότι ο πελάτης αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για την πράξη του: “Aισθάνεται απογοητευμένος με τον εαυτό του, νιώθει σοκ και ντροπή”.

Τη συγκεκριμένη ημέρα, σύμφωνα με το δικηγόρο, την επίμαχη ημέρα ο πατέρας του είχε ανακοινώσει πως η μητέρα του έπασχε από καρκίνο και αυτό τον είχε στεναχωρήσει πολύ.  

Επίσης, υποστήριξε ότι ο 39χρονος ήταν πολύ πιεσμένος επειδή στους κόλπους της οικογένειας γινόταν εκείνο το διάστημα συζήτηση για μια διαθήκη που εκκρεμούσε. 

Το δικαστήριο του επέβαλε την ποινή της κοινωφελούς εργασίας 80 ωρών…

Διαβάστε επίσης

Ποια social media θα χρησιμοποιούσαν τα «Φιλαράκια»; – ΦΩΤΟ

“Μάτιασαν” την Κιμ Καρντάσιαν- ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ