Είδε τον εαυτό της στην tv και κατάλαβε ότι ήταν θύμα βιασμού!

Μία νεαρή κοπέλα καταγγέλλει τον ομαδικό βιασμό της σε μία παραλία που παρευρίσκονταν εκατοντάδες άλλα άτομα, τον οποίο δεν θυμάται, επειδή την είχαν ναρκώσει.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία της Φλόριντα, η ίδια παρακολουθούσε στις ειδήσεις ένα βίντεο από την παραλία όπου διασκέδαζαν πολλά άτομα και είδε τον εαυτό της να συμμετέχει σε σεξουαλικές πράξεις με αγνώστους, χωρίς να μπορεί να το επαναφέρει στη μνήμη της.

Η ίδια «πάγωσε», όπως είπε, όταν αναγνώρισε τα τατουάζ που έχει στο σώμα της, και έτσι ειδοποίησε τις Αρχές, Αξίζει να σημειωθεί ότι, όσοι βρίσκονταν δίπλα της δεν αντέδρασαν σε αυτό το θέαμα.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε κάποιο νεαρό κορίτσι στην συγκεκριμένη παραλία», δηλώνουν οι αστυνομικές αρχές.

Τέσσερις άντρες φέρεται να είναι κατηγορούμενοι για την σεξουαλική επίθεση που έγινε μέρα μεσημέρι ανάμεσα σε εκατοντάδες άτομα που βρίσκονταν στο σημείο.

Δύο άτομα έχουν συλληφθεί, ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για έναν τρίτο. Ο τέταρτος αναζητείται ως πιθανός αυτόπτης μάρτυρας.

Ο Ράιαν Καλχούν, αριστερά στη φωτογραφία, και ο Ντελόντ Μαρτίστε, δεξιά στη φωτογραφία, είναι οι δύο συλληφθέντες κατηγορούμενοι για συμμετοχή στον ομαδικό βιασμό της νεαρής κοπέλας.

Το θύμα αναμένεται να ασκήσει μηνύσεις, ενώ υποστηρίζει ότι την νάρκωσαν με αποτέλεσμα να την εκμεταλλευτούν σεξουαλικά οι κατηγορούμενοι.

Επίσης, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο ομαδικός βιασμός συνέβη μεταξύ 10 και 12 Μαρτίου πίσω από ένα επώνυμο κλαμπ της παραλίας. 

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στο twitter από την έκφραση τρόμου του Ντράγκι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ