Η Καμίλα έκανε τους Βρετανούς να την αγαπήσουν

Ήταν 9 Απριλίου του 2005, όταν ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς ανέβαιναν τα σκαλοπάτια το δημαρχείου του Ουίνδσορ για τον πολυπόθητο γάμο, τον οποίο περίμεναν δεκαετίες ολόκληρες.

Ήταν η επισφράγιση ενός έρωτα – σταθμού στη ζωή και των δύο. Ο γάμος τους έγινε με μόλις το 7% του βρετανικού λαού να έχει θετική γνώμη για τη νύφη, δεδομένου ότι το «φάντασμα» της λαίδης Νταϊάνα ήταν παντού, αλλά κυρίως στην καρδιά των πολιτών.

Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, όλα έχουν αλλάξει για τον Κάρολο και την Καμίλα, με το ήμισυ πια των πολιτών όχι μόνο να τη συμπαθεί, αλλά να θέλει να τη δει στο πλευρό του Καρόλου, όταν εκείνος ανέβει στον θρόνο. Το κυνήγι με τους παπαράτσι και τα δηλητηριώδη δημοσιεύματα σύγκρισης της Καμίλα με τη λαίδη Ντι, ανήκουν πια στην ιστορία.

Η δούκισσα της Κορνουάλης, όπως είναι ένας από τους επίσημους τίτλους της, έχει πλέον τη χαρά να είναι δίπλα στον Κάρολο σε δεξιώσεις και δείπνα, και να τον συνοδεύει σε επίσημες επισκέψεις.

Μεγάλο «όπλο» της Καμίλα είναι το χιούμορ της, ενώ ο Κάρολος δεν θα μπορούσε ποτέ να αντισταθεί στο sex appeal της. Η Καμίλα μοιράζεται επίσης με τον Κάρολο την αγάπη του για την ύπαιθρο, τη ζωγραφική, την κηπουρική και τα άλογα. Και επειδή δεν θέλει να ασφυκτιά , η Καμίλα κάνει συχνά «αποδράσεις» από το παλάτι Χάιγκροουβ, επίσημη κατοικία του πρίγκιπα και πηγαίνει στο σπίτι της στην εξοχή, όπου βλέπει τα παιδιά και τα εγγόνια της.

 

Πηγή: Espresso

 

Διαβάστε επίσης:

Το μήνυμα μιας γυναίκας από την Γκάμπια στον Μαραθώνιο – ΦΩΤΟ

Τζιχαντιστές βίασαν και άφησαν έγκυο 9χρονη – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ