Σμήνος από μέλισσες διέκοψε το… παραμύθι του Ομπάμα – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μπαράκ Ομπάμα συνεχίζοντας την παράδοση που τον θέλει να διαβάζει ένα παραμύθι στα παιδιά που επισκέπτονται το Λευκό Οίκο την ημέρα μετά το Πάσχα, πέρασε, χθες, το πρωινό του με τους μικρούς του επισκέπτες.

Όμως, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν είχε υπολογίσει το σμήνος από μέλισσες που του έκαναν… “χαλάστρα”. Την ώρα που εκείνος ήταν έτοιμος να αρχίσει να διαβάζει το παραμύθι στους μικρούς του φίλους, που κάθονταν απέναντί του, ξαφνικά ακούστηκαν παιδικά ουρλιαχτά.

«Ω όχι, είναι μέλισσα!», είπε προσπαθώντας να ακουστεί και εκείνος τρομαγμένος. Με τις τσιρίδες των παιδιών όμως να μην σταματούν, ο Ομπάμα προσπάθησε να τα καθησυχάσει. «Οι μέλισσες είναι καλές, δεν θα προσγειωθούν πάνω σας», φώναξε, γελώντας νευρικά γιατί το ακροατήριό του δεν ηρεμούσε.

«Περιμένετε! Περιμένετε! Εσείς είστε άγρια πράγματα! Υποτίθεται ότι δεν πρέπει να φοβάστε τις μέλισσες», τους φώναξε σηκώνοντας τα χέρια, κάνοντας μία αναφορά στο «Where the Wild Things Are», όπως λεγόταν το παραμύθι που απεγνωσμένα προσπαθούσε να τους διαβάσει.

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: abcnews.go.com

 

Διαβάστε επίσης:

Ο σκύλος παραδόθηκε μαζί με τα αφεντικά του – ΦΩΤΟ

Καθηγητής έκανε σεξ μέσα σε τάξη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ