25.000 αεροσυνοδοί εναντίον της Νικόλ Κίντμαν – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Η Νικόλ Κίντμαν είναι το νέο πρόσωπο στην διαφημιστική καμπάνια της για την Etihad Airways, όμως αυτό έφερε τη σύγκρουση ανάμεσα στην δημοφιλή ηθοποιό με μια αμερικανική ένωση που εκπροσωπεί 25.000 αεροσυνοδούς.

Η Etihad κυκλοφόρησε τον Μάρτιο μια νέα τηλεοπτική διαφήμιση με πρωταγωνίστρια την Κίντμαν, η οποία γυρίστηκε στο αεροπλάνο A380 της αεροπορικής εταιρείας.

Ωστόσο, σε μια ανοικτή επιστολή προς την Κίντμαν, η πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών αεροσυνοδών, Λάουρα Γκλάντινγκ, έγραψε ότι η συμμετοχή της, ερχόταν σε αντίθεση με το ρόλο της ως Πρέσβειρα καλής θελήσεως των Γυναικών των Ηνωμένων Εθνών, υποστηρίζοντας ότι οι συνθήκες εργασίας για τις γυναίκες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι σεξιστικές και απάνθρωπες.

Ο Σύλλογος έχει εξαπολύσει μια εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού κατά της Etihad και άλλων αεροπορικών εταιρειών στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επισημαίνοντας ότι «είναι γνωστοί για διακρίσεις και ελεεινή μεταχείριση των εργαζομένων γυναικών», ότι «βάζουν τις αεροσυνοδούς σε απομόνωση» και ότι «η Wall Street Journal είχε αποκαλύψει ότι απολύουν όσες μένουν έγκυοι»

Η Etihad έχει απορρίψει τον ισχυρισμό, υποστηρίζοντας ότι η δέσμευσή της προς τους εργαζομένους της, είναι μια από τις κορυφαίες προτεραιότητες της εταιρείας.

«Στην Etihad Airways, είμαστε ένας παγκόσμια βραβευμένος εργοδότης, διότι εκτιμούμε τους υπαλλήλους μας και τους αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια και σεβασμό», είπε ένας εκπρόσωπος της Etihad AAP. Πρόσθεσε επίσης ότι η εταιρεία υποστηρίζει πλήρως το πλήρωμα θαλάμου επιβατών κατά τη διάρκεια και μετά την εγκυμοσύνη τους.

 

Δείτε το βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας με πρωταγωνίστρια την Νικόλ Κίνταμαν:

 

Πηγή: theguardian.com

 

Διαβάστε επίσης:

Η Πάλτροου νιώθει προδομένη από τη Χάντσον

Γι΄αυτό τον λόγο χώρισε ο Κούπερ

Γεννητούρια στο Hollywood

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ