Διαψεύδουν τις πληροφορίες για το «σημαντικό εύρημα» στο σπίτι του πιλότου

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέσχεσε έπειτα από την έρευνα στη μία από τις κατοικίες του συγκυβερνήτη Andreas Lubitz, διάφορα αντικείμενα και χαρτιά, αλλά διέψευσε τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν κυρίως στον βρετανικό Τύπο και κάνουν λόγο για “σημαντικό εύρημα”.

“Κατά τη διάρκεια της έρευνας του διαμερίσματος του συγκυβερνήτη, κατασχέσαμε στοιχεία. Πρόκειται για διάφορα αντικείμενα και χαρτιά. Θα δούμε αν τα στοιχεία αυτά θα αποδώσουν τελικά αποδείξεις. Θα τα μελετήσουμε όλα αυτά”, διευκρίνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ντίσελντορφ κάνοντας λόγο για “παρεξήγηση” εκ μέρους των βρετανικών μέσων ενημέρωσης που επικαλέσθηκαν εκπρόσωπο της αστυνομίας της πόλης για να αναφέρουν ότι ανακαλύφθηκαν αποδεικτικά στοιχεία.

Η έρευνα στις κατοικίες του Andreas Lubitz στο Ντίσελντορφ και το Μονταμπάουρ πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ. Ενας άνθρωπος με το πρόσωπο καλυμμένο με ένα παλτό βγήκε από το ένα διαμέρισμα μαζί με τους αστυνομικούς, που δεν έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ένας υπολογιστής, δύο μεγάλες γεμάτες σακούλες και μία κούτα αφαιρέθηκαν από το ένα διαμέρισμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

«Σημαντικό» εύρημα στο σπίτι του συγκυβερνήτη εντόπισαν οι αστυνομικοί

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ