Ξέφυγε από τους αστυνομικούς αλλά λογάριαζε χωρίς τον… ταχυδρόμο – ΒΙΝΤΕΟ

Επιβάτες ενός διερχόμενου αυτοκινήτου κατέγραψαν τη στιγμή που ένας άντρας πηδά από το παράθυρο του υπνοδωματίου του, από τον πρώτο όροφο, τη στιγμή που η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι του.

Στο βίντεο, φαίνεται πως η αστυνομία χτυπά την πόρτα στο σπίτι του ανδρός, σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, πριν πραγματοποιήσουν την αναγκαστική έφοδο, αφού ο άντρας δεν άνοιγε.

Αλλά, ο ύποπτος άντρας, από ότι φάνηκε, είχε σχέδιο διαφυγής, καθώς μετά την είσοδο της αστυνομίας στην κατοικία αυτός βγήκε από το παράθυρο του υπνοδωματίου, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο, και πήδηξε στο έδαφος. Όμως, έγινε αντιληπτός από τον αστυνομικό που στεκόταν στην είσοδο του σπιτιού, ο οποίος μάταια προσπάθησε να τον σταματήσει.

Ο ύποπτος μετά την πτώση, σηκώθηκε αμέσως κι άρχισε να τρέχει, με τους αστυνομικούς να τρέχουν από πίσω του. Όμως ο άντρας δεν στάθηκε τυχερός, αφού έπεσε πάνω σε έναν ταχυδρόμο, ο οποίος τον ακινητοποίησε.  

Το βίντεο ανέβηκε στο LiveLeak.com και το περιστατικό φαίνεται πως συνέβη σε μια κατοικημένη περιοχή στο Μπέρμιγχαμ και έχει δεχτεί πάνω από 52.900 προβολές.

Η αστυνομία του West Midlands δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες της επιδρομής.

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: mirror.co.uk

 

Διαβάστε επίσης:

Νέα μέθοδος για 3D εκτύπωση – ΒΙΝΤΕΟ

Πρόταση γάμου στα 34.000 πόδια – ΒΙΝΤΕΟ

Κρατήρας “κατάπιε” λεωφορείο στη Βραζιλία – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ