Έτσι θα είναι η ταινία για τη ζωή της ‘Ανγκελα Μέρκελ

Ταινία με θέμα τη ζωή της Ανγκελα Μέρκελ θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2017, τη χρονιά διεξαγωγής των επόμενων βουλευτικών εκλογών στη χώρα. Η Γερμανίδα καγκελάριος θα παρουσιάζεται ως μια γοητευτική ύπαρξη που προκαλεί αίσθηση σε ολόκληρο τον κόσμο. Μάλιστα, η ταινία θα πραγματεύεται τη ζωή της καγκελαρίου με τον λιτό τίτλο «Άνγκελα Μέρκελ».

Το σενάριο υπογράφει ο δημοσιογράφος του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» Ντιρκ Κουρμπγιουβάιτ, ενώ η πρωταγωνίστρια και το καστ θα επιλεχθούν το ερχόμενο φθινόπωρο.

«Πρόκειται για την πλέον συναρπαστική πολιτική προσωπικότητα της εποχής μας», αναφέρει ο δημοσιογράφος, ο οποίος παρουσιάζεται ως ένας «εξαιρετικός γνώστης της πολιτικής σκηνής της Γερμανίας» μέσα από το δελτίο Τύπου της εταιρείας AVE.

Παράλληλα, ο Ουάλιντ Ναξμπάντι, διευθυντής της AVE, από την πλευρά του χαρακτήρισε τη Γερμανίδα καγκελάριο γοητευτική και γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο. «Προκαλεί αίσθηση. Είναι καιρός να μεταφέρουμε στη μεγάλη οθόνη τη ζωή της προς ένα παγκόσμιο κοινό» τόνισε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για το θέμα.

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Διαβάστε επίσης:

Μέρκελ: Η συνάντηση με τον Τσίπρα δεν υποκαθιστά την αξιολόγηση από την τρόικα

Handelsblatt: Πρόσκληση ή παραγγελία της Μέρκελ στον Τσίπρα;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ