Τραγωδία στον αέρα στην Αργεντινή – ΦΩΤΟ

Αρκετοί Γάλλοι υπήκοοι που συμμετείχαν στα γυρίσματα ενός τηλεοπτικού ριάλιτι σόου, σκοτώθηκαν στην επαρχία Λα Ρόχα της βόρειας Αργεντινής όταν συγκρούστηκαν στον αέρα τα δύο ελικόπτερα στα οποία επέβαιναν.

«Υπάρχουν δέκα νεκροί. Δεν υπάρχουν επιζώντες» ανέφερε ο τοπικός υφυπουργός Ασφάλειας Σέζαρ Ανγκούλο στο ειδησεογραφικό δίκτυο TN.

Τα δυο ελικόπτερα είχαν ναυλωθεί από την εταιρεία παραγωγής του τηλεοπτικού προγράμματος και συγκρούστηκαν από άγνωστη αιτία, όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι της επαρχίας Λα Ρόχα.

«Προφανώς τα δύο ελικόπτερα συγκρούστηκαν στη μέση των γυρισμάτων της σειράς. Δεν υπάρχουν επιζώντες. Δεν ξέρουμε τι προκάλεσε τη σύγκρουση, καθώς ο καιρός στην περιοχή ήταν καλός,» είπε ο εκπρόσωπος της επαρχίας Οράσιο Αλαρκόν.

Ένα από τα ελικόπτερα ανήκε στην τοπική κυβέρνηση της επαρχίας Λα Ρόχα και το άλλο της γειτονικής επαρχίας Σαντιάγκο ντελ Εστέρο. Οι πιλότοι εργάζονταν για τις αντίστοιχες επαρχιακές κυβερνήσεις.

Η σύγκρουση των δυο ελικοπτέρων έγινε σε μια ορεινή τουριστική περιοχή της επαρχίας Λα Ρόχα η οποία είχε επιλεγεί από την εταιρεία παραγωγής για να γίνουν τα γυρίσματα του τηλεοπτικού σόου.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Twitter @cctvnews

Διαβάστε επίσης

Τραγωδία με αγοράκι ενός έτους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ