Ακολουθεί τα βήματα της Πρωθυπουργού της Δανίας – ΦΩΤΟ

Είναι 21 ετών, σπουδάζει ρητορική στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης και αναπληρωτής πρόεδρος της νεολαίας του συντηρητικού κόμματος «Konservativ Ungdom», στη Δανία.

Ο λόγος για την πληθωρική  Nikita Klæstrup που έχει αναστατώσει κυριολεκτικά το διαδίκτυο με τις φωτογραφίες της στο Instagram.

Όλα, όμως, άρχισαν όταν ένας χρήστης του Reddit δημοσίευσε την φωτογραφία με την σέξι εμφάνιση της Klæstrup από εκδήλωση με αφορμή την 110η επέτειο την Νεολαίας των Συντηρητικών, συνοδευόμενη από τη λεζάντα, “Το κορίτσι στα αριστερά είναι η δανή πολιτικός, Nikita Klæstrup”.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί της. Στις εκλογές του 2013 είχαν αναφερθεί σε εκείνη αποκαλώντας της: «Το μωρό των εκλογών της Δανίας».

Από ότι φαίνεται, πάντως, οι γυναίκες πολιτικοί στη Δανία προσέχουν πολύ την εμφάνισή τους, αφού και η πρωθυπουργός της Δανίας, Χέλε Τόρνινγκ-Σμιτ, είχε προκαλέσει σάλο με την εμφάνισή της στην επιμνημόσυνη δέηση για τον Νέλσον Μαντέλα, αλλά και με την selfie φωτογραφία που τράβηξε μαζί με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, και προκάλεσε την αντίδραση της Μισέλ Ομπάμα.

 

Διαβάστε επίσης:

Η φωτογραφία του Ομπάμα που προκάλεσε αντιδράσεις

ΒΙΝΤΕΟ-Ένα φιλί “παγίδα” στη Δανή πρωθυπουργό

ΦΩΤΟ-Η Μισέλ έδειξε τον… δρόμο

ΒΙΝΤΕΟ-Η “πέτρα του σκανδάλου” για το ζεύγος Ομπάμα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ