Δολοφόνησαν 9χρονο ως υποστηρικτή της ISIS

Ένα τρομακτικό βίντεο έχει κάνει την εμφάνισή του στη δημοσιότητα στο οποίο φαίνεται να απεικονίζει την εκτέλεση ενός 9χρονου υποστηρικτή του Ισλαμικού Κράτους από Ιρακινούς της οργάνωσης Σία.

Το βίντεο, σύμφωνα με την Daily Mail, δείχνει την ψυχρή εκτέλεση του 9χρονου από μέλη της ιρακινής οργάνωσης, οι οποίοι τον κατηγορούν ότι είναι υποστηρικτής της τρομοκρατικής οργάνωσης του Ισλαμικού Κράτους.   

Το υλικό φαίνεται να έχει τραβηχτεί κοντά στην ιρακινή πόλη Τικρίτ, ενώ όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα δεν έχει γίνει γνωστό αν το βίντεο είναι αυθεντικό ή αν είναι προπαγάνδα του Ισλαμικού Κράτους.

Στο βίντεο φαίνεται μία ομάδα ενόπλων Ιρακινών να έχουν περικυκλώσει ένα νεαρό αγόρι, το οποίο πιέζουν να καθίσει στα γόνατα και να ρωτάται για το αν είναι υποστηρικτής της ISIS.

Κατόπιν ένας από τους άντρες το ρωτάει αν πυροβόλησε εναντίον τους, με το παιδί να ορκίζεται ότι δεν έριξε ούτε μία σφαίρα.

Ένας άλλος στρατιωτικός μπαίνει ανάμεσα στο παιδί και την ομάδα των ομοϊδεατών του, φωνάζοντας «Τι κάνετε; Είστε καλά;», κάτι το οποίο οδηγεί στον διαπληκτισμό ανάμεσα στα μελή της ομάδας των Ιρακινών.

Όμως το περιστατικό φαίνεται ότι είχε τραγική κατάληξη, αφού ένας από τους στρατιώτες στρέφει το όπλο στον 9χρονο και τον πυροβολεί στο κεφάλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο κυκλοφόρησε σε ιστοσελίδα που φιλοξενεί βίντεο από λογαριασμούς χρηστών που είναι υποστηρικτές της ISIS.

 

Διαβάστε επίσης:

Τζιχαντιστές: Επιχείρηση “Αφανίστε τους χριστιανούς”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ