Bild: “Man to Man” η Μέρκελ παλεύει όσο ποτέ

Με έναν τίτλο «πολιτικής μάχης» και δύο φωτογραφίες, η μια δίπλα στην άλλη, που δείχνουν την Μέρκελ με τον Πούτιν η μία και την Μέρκελ με τον Τσίπρα η δεύτερη, η Γερμανική λαϊκή εφημερίδα Bild περιγράφει την αλλαγή που έχει επιτελεστεί στο συμβολισμό κυριαρχίας της Γερμανίας στην Ευρωπαϊκή σκηνή αναδεικνύοντας τον συμβιβασμό σε βασικό στοιχείο των επιλογών της Γερμανίδας Καγκελαρίου.

«Οι σκληρότερες 30 ώρες στη ζωή της Μέρκελ» αναφέρει στον υπότιτλο της στην συνέχεια η Γερμανική εφημερίδα περιγράφοντας το κλίμα αντιπαράθεσης που υπήρξε στη σύνοδο κορυφής με τα θέματα της Ουκρανίας αλλά και με την Ελλάδα.

Το δημοσίευμα που παρουσιάζει με χρονολογική σειρά την πορεία της Άνγκελα Μέρκελ από το Μισνκ στις Βρυξέλλες περιγράφοντας τις διαπραγματεύσεις στις οποίες εμπλέκεται η Γερμανίδα καγκελάριος. Σημειώνει ότι στη βελγική πρωτεύουσα θα πρέπει να συναντήσει τον νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδας ο οποίος την έχει αμφισβητήσει και την έχει χλευάσει αρκετές φορές και με τον οποίο πρέπει να διαπραγματευτεί για να διασώσει τα δισεκατομμύρια που έχουν επενδυθεί στην Ελλάδα από την Γερμανία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο enikonomia.gr

Διαβάστε επίσης:

Bloomberg: Ελλάδα και Γερμανία προς συμβιβασμό

Οι Γερμανοί επιθυμούν την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη

Σόιμπλε: Σέβομαι τον ευγενή και πολιτισμένο Βαρουφάκη

Die Welt: Ο Τσίπρας τελικά θα μιλήσει με την τρόικα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ