Πρωταπριλιά!

Θύμα πρωταπριλιάτικης φάρσας από τους ίδιους τους συνεργάτες του έπεσε ο υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Μιτ Ρόμνεϊ που τον… εκδικήθηκαν για τις πλάκες που τους κάνει συχνά.

Στη φάρσα συμμετείχαν και οι βουλευτές Πολ Ράιαν και Ρον Τζόνσον, που έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στον πρώην κυβερνήτη της Μασαχουσέτης.

Οι συνεργάτες του Ρόμνεϊ είχαν σχεδιάσει το πρωταπριλιάτικο αστείο τους με κάθε λεπτομέρεια. Λίγο πριν από μια προγραμματισμένη προεκλογική συγκέντρωση, τον οδήγησαν σε μια υπόγεια αίθουσα, προειδοποιώντας τον ότι η προσέλευση του κοινού ήταν “πολύ μικρή” αλλά “όλα θα πάνε καλά”.

Πρώτος στη σκηνή βγήκε ο Ράιν που παρουσίασε τον Ρόμνεϊ και στη συνέχεια ακούστηκαν ηχογραφημένα χειροκροτήματα. Κατόπιν ο Ρόμνεϊ προχώρησε με τη σειρά του για να πάρει τη θέση του αλλά διαπίστωσε ότι η αίθουσα ήταν εντελώς… άδεια.

Ο Ρόμνεϊ είπε στη συνέχεια ότι η πρώτη του σκέψη ήταν πως “θα φανεί πολύ άσχημο στις βραδινές ειδήσεις”. Όταν κατάλαβε όμως ότι ήταν απλώς μια πλάκα και ότι οι υποστηρικτές του δεν τον εγκατέλειψαν, άφησε να εννοηθεί ότι θα πάρει την εκδίκησή του. 

 “Όχι μόνο το έκαναν, αλλά το τράβηξαν και σε βίντεο. Αυτό το λέω, συγχώρα αλλά μην ξεχνάς. Θα το θυμάμαι αυτό!” είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ