Τραγική πρόταση γάμου σε βράχο της Ίμπιζα

Ένα τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε την Τρίτη στην Κάλα Ταρίντα της Ίμπιζα, όταν ένας άντρας έκανε πρόταση γάμου στην 29χρονη φίλη του και αυτή από τη χαρά της παραπάτησε και έπεσε από βράχο 20 μέτρων, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να ξεψυχήσει.

Η Δημήτρινα Δημήτροβα, 29 ετών, έπεσε από έναν βράχο 20 μέτρων στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Κάλα Ταρίντα στην Ίμπιζα της Ισπανίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κοπέλα έχασε την ισορροπία της και έπεσε από τον βράχο, όταν πήδηξε από ενθουσιασμό, μετά την πρόταση γάμου που της έκανε το αγόρι της.

Η άτυχη κοπέλα υπέστη καρδιακό επεισόδιο από τους τραυματισμούς που υπέστη από την πτώση των 20 μέτρων.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Δημήτροβα ήταν ζωντανή, αλλά δεν είχε τις αισθήσεις της όταν την προσέγγισαν τα σωστικά συνεργεία και ξεψύχησε στο σημείο.

Τραγική φιγούρα της μοιραίας πρότασης γάμου, το αγόρι που έκανε πρόταση στην 29χρονη κοπέλα, είχε διαλέξει ο ίδιος το σημείο που θα της έκανε την πρόταση γάμου.

Το ζευγάρι ήταν από τη Βουλγαρία και παραθέριζε στην περιοχή. Το σημείο από το οποίο έπεσε η Δημήτροβα είναι γνωστό για το υπέροχο ηλιοβασίλεμα που μπορούν να απολαύσουν, αυτοί που θα βρεθούν στην Κάλα Ταρίντα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ