Επίθεση σε ξενοδοχείο στη Λιβύη – ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Δύο βαριά οπλισμένοι ένοπλοι κομάντο αυτοκτονίας εισέβαλαν σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Τρίπολη της Λιβύης σκοτώνοντας τουλάχιστον οκτώ άτομα, συμπεριλαμβανομένων και τεσσάρων αλλοδαπών πριν αυτοκτονήσουν με μία χειροβομβίδα.

Ένας Γάλλος υπήκοος είναι μεταξύ των θυμάτων της επίθεσης ενόπλων σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Τρίπολη της Λιβύης επιβεβαιώθηκε από το Γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών.

«Η Γαλλία καταδικάζει την επίθεση σήμερα στο ξενοδοχείο Κορίνθια στην Τρίπολη, η οποία προκάλεσε το θάνατο εννέα ανθρώπων, μεταξύ των οποίων και ενός Γάλλου» δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.

Όπως δήλωσε εν τω μεταξύ ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών ασφάλειας στην Τρίπολη της Λιβύης εκτός του Γάλλου πολίτη μεταξύ των νεκρών είναι άλλοι τέσσερις ξένοι υπήκοοι. Ένας Αμερικανός, δύο γυναίκες από τις Φιλιππίνες και ένας Νοτιοκορεάτης.

Η εταιρεία η Crucible LLC με έδρα την Βιρτζίνια στην οποία εργαζόταν ο Αμερικανός σε υπηρεσίες παροχής ασφάλειας ανακοίνωσε πως ο εργαζόμενός της είναι μεταξύ των νεκρών της επίθεσης σε ξενοδοχείο στην Τρίπολη της Λιβύης.

Και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ επιβεβαίωσε το θάνατο του Αμερικανού πολίτη. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το θάνατο ενός πολίτη των ΗΠΑ στη Λιβύη. Δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για να δώσουμε αυτή τη στιγμή» δήλωσε ένας ανώτερος αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που ταξίδευε με τον υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι.

 

Δείτε τα βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ