Νεκρός από πυρά αστυνομικού γνωστός σέρφερ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο κόσμος του σέρφινγκ θρηνεί τον θάνατο του γνωστού Βραζιλιάνου σούπερ σταρ του αθλήματος, Ρικάρντο ντος Σάντος, ο οποίος πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι του από έναν αστυνομικό, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος του σέρφινγκ από την είδηση του θανάτου του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, Ρικάρντο Ντος Σάντος.

Σύμφωνα με την Independent, ο 24χρονος πρωταθλητής του σερφ πυροβολήθηκε έξω από το σπίτι του, από έναν αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Ο Ρικάρντο Ντος Σάντος τραυματίστηκε θανάσιμα έξω από το σπίτι του στην πόλη Φλοριανόπολις, μετά από έναν καυγά μεταξύ ενός αστυνομικού και του αδερφού του.

Ο αστυνομικός, ονόματι Λούις Μπρεντάνο, όπως αναφέρει και η βραζιλιάνικη ειδησεογραφική ιστοσελίδα GL Globo, έχει προσαχθεί στις Αρχές ως ύποπτος για τη δολοφονία, αλλά μέχρι στιγμής δεν του έχουν αποδοθεί κατηγορίες.   

Ο Μπρεντάνο υποστήριξε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα, ενώ ανέφερε ότι απειλήθηκε με μαχαίρι από το θύμα. Τα βραζιλιάνικα μέσα, όμως, αναφέρουν ότι στον τόπο του εγκλήματος δεν βρέθηκε κανένα όπλο.

Ο Βραζιλιάνος σέρφερ υποβλήθηκε σε 4 χειρουργικές επεμβάσεις, μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ενώ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε στα τραύματά του την επόμενη ημέρα. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ