Σοκ-18χρονη ερωτεύτηκε και αρραβωνιάστηκε τον πατέρα της

Εκείνο που ανέκαθεν της έλειπε ήταν η πατρική φιγούρα, δεδομένο ότι οι σύντροφοι που επέλεγε η μανιοκαταθλιπτική μητέρα της ήταν σχεδόν πάντοτε, λάθος άτομα.

Έζησε τον βιολογικό πατέρα της για ελάχιστο χρονικό διάστημα, μεταξύ 3 και 5 ετών και όταν στα 17 της τον συνάντησε ξανά, το συναίσθημα που «γεννήθηκε» δεν ήταν μιας σχέσης κόρης – πατέρα αλλά μίας ερωτικής σχέσης.

Αυτό λένε οι ειδικοί συμβαίνει σε ποσοστό 20% μεταξύ συγγενών που έχουν να τα πουν χρόνια, όταν όμως πρόκειται για γονείς με παιδιά τότε είναι εξαιρετικά σπάνιο.

Η 18χρονη κοπέλα από τις ΗΠΑ, αρραβωνιάστηκε τον πατέρα της και σκοπεύουν να παντρευτούν.

Θα μετακομίσουν μάλιστα στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου οι νόμοι περί αιμομιξίας είναι χαλαροί, οπότε δεν θα κινδυνεύουν με δίωξη.

Η νεαρή, μίλησε στο «New York Magazine», τηρώντας όμως την ανωνυμία της. Αφού αναφέρει ότι οι γονείς της την απέκτησαν μόλις είχαν τελειώσει το λύκειο, λέει ότι γεννήθηκε ενώ ήδη είχαν χωρίσει.

Κατά διαστήματα έμενε με τους παππούδες της μητέρας της και έβλεπε τον μπαμπά της αραιά και που.

Όταν εκείνος ζήτησε ξανά επαφή μαζί της, περίπου πριν από τρία χρόνια, το 15χρονο τότε κορίτσι είπε πως του είχε λείψει ο μπαμπάς του, μάλλον όμως – όπως κατανοεί σήμερα- της έλειπε η πατρική φιγούρα.

Όπως διαπίστωσε όταν βρέθηκε με τον πατέρα της πρώτη φορά στο Facebook, εκείνος προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί της ωστόσο η μαμά της, που έλεγχε τον λογαριασμό της, απέρριπτε τα αιτήματα φιλίας.

Όταν συναντήθηκαν, διαπίστωσαν πως ταιριάζουν σε όλα. Όσο για την προηγούμενη ερωτική ζωή της, είχε πλατωνική σχέση με έναν συμμαθητή της και ερωτική – μόλις δύο φορές – με μία συμμαθήτριά της.

Ο έρωτας για τον πατέρα της «ξύπνησε» ένα βράδυ που έμεινε στο σπίτι του. Λίγες ημέρες μετά έκαναν σεξ και όπως λέει η 18χρονη, πιστεύει ως ο μπαμπάς της έπρεπε να είναι ο πρώτος εραστής της. Τώρα ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Το πάρτυ γενεθλίων χάλασε μέσα 10 δευτερόλεπτα – ΒΙΝΤΕΟ

Το πρώτο 3D εκτυπωμένο αυτοκίνητο

Αστυνομικός τραγουδά και χορεύει μέσα στο περιπολικό – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ