Σάλος με τις “ροζ” αποκαλύψεις για τον πρίγκιπα Άντριου

Η 30χρονη πλέον, Βιρτζίνια Ρόμπερτς, περιγράφει τα καθήκοντά της όταν πριν από 15 χρόνια ήταν στο «χαρέμι» του καταδικασμένου παιδόφιλου Επστάιν.

Λεπτομέρειες που ντροπιάζουν για άλλη μια φορά το Μπάκιγχαμ φέρει στο φως το μυστικό ημερολόγιο της ανήλικης «σκλάβας του σεξ» του τραπεζίτη Τζέφρι Επστάιν, Βιρτζίνια Ρόμπερτς.

Σε αυτό, η 30χρονη πλέον Ρόμπερτς, περιγράφει με γλαφυρότατο τρόπο τα καθημερινά καθήκοντα που είχε πριν από 15 περίπου χρόνια στην υπηρεσία του καταδικασμένου παιδόφιλου Επστάιν, όμως αυτό που έχει προκαλέσει τον μεγαλύτερο σάλο είναι η αναφορές στη βραδιά που πέρασε ικανοποιώντας τις ορέξεις του πρίγκιπα Άντριου, του πέμπτου στη σειρά διαδοχής για τον θρόνο της Αγγλίας.

Τις 24 σελίδες από το ημερολόγιο της Βιρτζίνια Ρόμπερτς έφερε στο φως η ιστοσελίδα RadarOnlina.com και τις αναδημοσιεύουν σχεδόν όλες οι μεγάλες Βρετανικές εφημερίδες και ταμπλόιντ.

Σε αυτές γίνεται λεπτομερής περιγραφή της νύχτας που η Βιρτζίνια γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα Άντριου μέσω του Επστάιν και της κόρης του γνωστού επιχειρηματία Ρόμπερτ Μάξουελ Γκίσκλεϊν, όταν ακόμη ήταν 17 ετών. Σύμφωνα με την Ρόμπερτς η οποία είχε εκπαιδευτεί από τους ανθρώπους του Επστάιν ως μασέζ, η μέρα που συνευρέθη σεξουαλικά με τον πρίγκιπα Άντριου ξεκίνησε από το σπίτι της Γκίσλεϊν Μάξουελ στο Λονδίνο.

Η Μάξουελ ήταν αυτή που την είχε «στρατολογήσει» στο χαρέμι του Επστάιν και εκείνη την ημέρα πήρε τη 17χρονη για ψώνια στο κέντρο του Λονδίνου, καθώς το βράδυ «θα χόρευε με έναν πρίγκιπα».

Αγόρασαν ένα φόρεμα και επέστρεψαν στο σπίτι όπου λίγο αργότερα ήρθε ο Δούκας της Υόρκης. Εκεί αναφέρει ότι παίξαμε μαζί της το παιχνίδι «μάντεψε την ηλικία» και ο πρίγκιπας μάντεψε 17 χρονών ενώ η Γκίσλεϊν του είπε ότι η Βιρτζίνια «σύντομα θα είναι πολύ μεγάλη». Σύμφωνα με την Ρόμπερτς στην πραγματικότητα ήταν μόλις 16 και είχε μπει στην υπηρεσία του Επστάιν πριν από έναν χρόνο.

Εν συνεχεία ο πρίγκιπας και η παρέα του πήγαν για φαγητό σε εστιατόριο και μετά στο νυχτερινό κέντρο κλαμπ Τραμπ, που βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου και είναι αποκλειστικά για μέλη.

Εκεί κέρασε ποτά και χόρεψαν. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο ημερολόγιό της η Ρόμπερτς «ήταν ένας από τους χειρότερους χορευτές που έχω δει». Λίγο πιο κάτω δε γράφει: «Μπορούσα να καταλάβω ότι ήθελε να το προχωρήσουμε από τον τρόπο που με θώπευε στην πίστα. Ήξερα ότι αυτός ήταν ένας ευγενικός τρόπος για να μου πει ένας άντρας ότι θέλει να γνωριστούμε σε πιο προσωπική βάση».

Όταν επέστρεψαν στο σπίτι της Γκίσλεϊν, η Ρόμπερτς πήγε μαζί με τον Άντριου απευθείας στο μπάνιο δίπλα από το δωμάτιό το οποίο της είχε παραχωρηθεί εκεί: «έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να δώσω ένα καλό σόου γι αυτόν, βγάζοντας αργά τα ρούχα μου και ανοίγοντας το νερό για να γεμίσω τη μπανιέρα. Το δωμάτιο γέμισε με ατμούς πολύ γρήγορα κι εγώ γύρισα προς το μέρος του Άντριου, άρχισαν να το φιλάω στο λαιμό και να τον γδύνω».

Σύμφωνα με την ίδια αυτός τη χάιδεψε… παντού και της έκανε συνεχώς κοπλιμέντο για τη «δροσερή» σιλουέτα της. Μετά περιγράφει πως έκαναν σεξ, το οποίο όμως είχε μικρή διάρκεια και πως μετά την πράξη ο Άντριου άλλαξε συμπεριφορά και έφυγε βιαστικά λέγοντας απλά ένα γεια.

Το παλάτι είχε αρνηθεί επανειλημμένος τις καταγγελίες της Ρόμπερτς, ενώ τους ισχυρισμούς της έχουν απορρίψει όλοι οι φερόμενοι ως εμπλεκόμενοι, μεταξύ αυτών η Μάξουελ, ο Επστάιν και φυσικά ο πρίγκιπας Άντριου.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ