Σοκάρουν οι πρώτες εικόνες από την ομηρία στο εβραϊκό παντοπωλείο – ΦΩΤΟ

Τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του εβραϊκού παντοπωλείου στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια της ομηρίας την περασμένη εβδομάδα με δράστη τον Αμεντί Κουλιμπαλί , δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Τα καρέ από το βίντεο που δημοσιεύονται προέρχονται από τις κάμερες ασφαλείας του παντοπωλείου (CCTV) και είναι τέσσερις ώρες πριν από την επέμβαση της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κουλιμπαλί σκότωσε τέσσερις πολίτες, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

Στις σοκαριστικές εικόνες φαίνονται στο πάτωμα τα άψυχα σώματα των πολιτών που εκτέλεσε ο Κουλιμπαλί, οι υπόλοιποι όμηροι που τον κοιτάζουν έντρομοι, καθώς και ένα άδειο βρεφικό καρότσι στο διάδρομο του καταστήματος.

Συγκλονιστικό είναι και το στιγμιότυπο που δείχνει τον δράστη να φορά αλεξίσφαιρο γιλέκο και έναν υπάλληλο του καταστήματος να είναι κολλημένος στον τοίχο με τα χέρια σηκωμένα.

Ένα από τα πτώματα που φαίνεται κοντά στο ταμείο, εκτιμάται ότι ανήκει στον Γιόχαν Κόεν, τον 22χρονο υπάλληλο του παντοπωλείου που άρπαξε ένα από τα όπλα του Κουλιμπαλί όταν εκείνος τον άφησε στο πάτωμα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Κοέν πήρε το όπλο και το έστρεψε προς τον δράστη, ο οποίος όμως είχε προνοήσει να το μπλοκάρει. Έτσι, στη συνέχεια πυροβόλησε τον 22χρονο τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. 

 

Σε άλλες εικόνες κάποιοι από τους ομήρους φαίνονται να προσπαθούν να φτάσουν τις κάμερες ασφαλείας, μετά από εντολή του δράστη να τις καταστρέψουν. Όπως βλέπετε χρησιμοποίησαν ακόμα και σκάλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ