Βρέθηκε και το δεύτερο μαύρο κουτί του αεροσκάφους της AirAsia – ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Δύτες του Πολεμικού Ναυτικού της Ινδονησίας εντόπισαν και ανέκτησαν το δεύτερο μαύρο κουτί του μοιραίου αεροσκάφους της AirAsia που κατέπεσε στη θάλασσα σκοτώνοντας και τους 162 επιβαίνοντες.

Navy divers place the flight data recorder into a protective

Είναι η συσκευή που περιέχει τον καταγραφέα των συνομιλιών στο θάλαμο διακυβέρνησης όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό κανάλι Metro TV της Ινδονησίας επικαλούμενο δηλώσεις ενός αξιωματούχου του υπουργείου Μεταφορών.

An Indonesian worker cuts metal on the recovered tail

Το δεύτερο μαύρο κουτί βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε περίπου 24 ώρες νωρίτερα και ο καταγραφέας στοιχείων πτήσης. Το μαύρο κουτί με τον καταγραφέα των συνομιλιών στο θάλαμο διακυβέρνησης μεταφέρθηκε σε σκάφος Πολεμικού Ναυτικού της Ινδονήσιος και αναμένεται να σταλεί στην πρωτεύουσα, Τζακάρτα, για ανάλυση.

A section of the tail of AirAsia QZ8501 passenger plane is seen on the deck of the ship Crest Onyx, the day after it was lifted from the seabed, as it arrives at Kumai Port, near Pangkalan Bun, central Kalimantan January 11, 2015 (Reuters / Darren Whiteside)

Foreign investigators, left, examine the tail of the

Το αεροσκάφος Airbus Α320-200 της AirAsia.εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 28 Δεκεμβρίου εν μέσω κακών καιρικών συνθηκών και ενώ εκτελούσε δίωρη πτήση από την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ινδονησίας τη Σουραμπάγια προς τη Σιγκαπούρη.

Indonesian officials move the tail of the aircraft

 

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή βίντεο: abc news

Πηγή βίντεο: usa today

Πηγή βίντεο: RT

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ