Η μελλοντική ναυαρχίδα της Buick – ΦΩΤΟ

Εντός έδρας, στην έκθεση NAIAS του Ντιτρόιτ η Buick παρουσιάζει το πρωτότυπο Avenir concept, το οποίο μας προϊδεάζει για το πώς φαντάζονται οι Αμερικάνοι την επόμενη sedan ναυαρχίδα τους.

Η εμφάνισή του είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα, κάτι που ισχύει και για το εσωτερικό του, όπου κυριαρχεί το σύστημα infotainment με την 12άρα οθόνη.

Από τη στιγμή που το Avenir αποτελεί τη ναυαρχίδα του μέλλοντος, έρχεται με πλήθος premium χαρακτηριστικών, όπως τα δύο πίσω ανεξάρτητα καθίσματα, με τους εκεί επιβάτες να έχουν στη διάθεσή τους δικές τους οθόνες για τη ψυχαγωγία τους.

Σύμφωνα με το autotriti.gr, η Buick δεν ανακοινώνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πρωτότυπού της, ωστόσο επιβεβαιώνει πως θα κινείται από ένα νέας γενιάς V6 σύνολο άμεσου ψεκασμού, το οποίο θα φέρει σύστημα start/stop και τεχνολογία μερικής απενεργοποίησης των κυλίνδρων του.

Μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 9 σχέσεων, η κίνηση μεταδίδεται σε όλους τους τροχούς. Άραγε θα δούμε κάτι αντίστοιχο και με τα σήματα της Opel, μιας και η εταιρεία στερείται ναυαρχίδας;

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ