Παρίσι – Μήνυμα ανθρωπιάς από τον αδερφό του δολοφονημένου αστυνομικού – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες του αδελφού και της συντρόφου του μουσουλμάνου Γάλλου αστυνομικού, που εκτέλεσαν εν ψυχρώ στο πεζοδρόμιο οι δράστες της φονικής επιδρομής στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo.

Συγκεκριμένα, ο αδελφός του δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Ο Αχμέντ ένας άνθρωπος με αρχές, φρόντιζε τη μητέρα και τα αγαπημένα του πρόσωπα, μετά την εξαφάνιση του πατέρα του, πριν από 20 χρόνια. Οι ρατσιστές, ισλαμόφοβοι, αντισημίτες, δεν πρέπει να συγχέουν τους εξτρεμιστές με τους μουσουλμάνους. Οι τρελοί δεν έχουν χρώμα ή θρησκεία. Θα ήθελα να τονίσω ακόμη κάτι. Σταματήστε να συγχέετε πράγματα, σταματήστε τους πολέμους, σταματήστε να καίτε τζαμιά ή συναγωγές. Έχετε να κάνετε με ανθρώπους».

Από την πλευρά της, η σύντροφος του αστυνομικού περιέγραψε πως έμαθε για το φόνο του, λέγοντας: «Έτυχε να είμαι σε εστιατόριο και η τηλεόραση ήταν ανοιχτή. Το έδειχναν ξανά και ξανά. Δεν τον αναγνώρισα. Έβλεπα μόνο τις εικόνες ενός άνδρα στο έδαφος, του έστελνα μηνύματα, προσπάθησα να του τηλεφωνήσω. Γύρισα στη δουλειά και μου τηλεφώνησε η αδελφή του».

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ