Ελαστικό χτυπά γυναίκα σε εθνική οδό – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα σπάνιο και τραγικό γεγονός κατέγραψε κάμερα κυκλοφορίας σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στην Κίνα, όταν ένα ελαστικό βαρέου οχήματος βρήκε στον δρόμο του μία γυναίκα στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, δίπλα σε ένα σταματημένο όχημα.

Το ελαστικό, όπως φαίνεται στη συνέχεια στο βίντεο από μία άλλη γωνία, φεύγει από τον άξονα μίας νταλίκας και βρίσκει τη γυναίκα που είχε βγει από το αυτοκίνητο για να ξεκουραστεί.

Το ελαστικό τη χτυπάει με δύναμη και την ρίχνει κάτω από τις προστατευτικές δοκούς του αυτοκινητοδρόμου, ενώ αυτό συνεχίζει την πορεία του για λίγα μέτρα ακόμα.

Μάλιστα, είναι τόση η φόρα που έχει το ελαστικό που δεν ανακόπτεται η πορεία του, αφού έχει χτυπήσει τη γυναίκα και την πόρτα του οχήματος.

Στη συνέχεια ένας άνδρας που ήταν στο ίδιο αυτοκίνητο με την άτυχη γυναίκα, βγαίνει για να την βοηθήσει, αφού η ίδια έχει πέσει κάτω από τις δοκούς.

Η γυναίκα υπέστη τρία κατάγματα, ενώ για το περιστατικό, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, ευθύνονται και η οδηγός, η οποία είχε σταθμεύσει παράνομα στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, αλλά και ο οδηγός της νταλίκας, η οποία δεν πληρούσε τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ