“Δεν ήταν λάθος η απόφαση να αποσυρθεί η ταινία The Interview” – ΒΙΝΤΕΟ

Ο εκτελεστικός διευθυντής και πρόεδρος της κινηματογραφικής εταιρείας Sony Pictures Entertainment, Μάικλ Λίντον υποστήριξε, την Παρασκευή, ότι το στούντιο δεν έκανε λάθος όταν αποφάσισε να αποσύρει τη σατιρική ταινία The Interview αφού δέχτηκε κυβερνοεπίθεση για την οποία κατηγορείται η Βόρεια Κορέα.

Ο Λίντον, μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN απάντησε στα σχόλια του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ότι η εταιρεία έκανε λάθος όταν απέσυρε την ταινία επειδή οι κινηματογράφοι αρνήθηκαν να την προβάλουν λόγω των αδιευκρίνιστων απειλών που δέχτηκαν από τους χάκερ.

Η εταιρεία “δεν ενέδωσε” στους χάκερ, υποστήριξε, λέγοντας ότι δέχτηκε “τη χειρότερη κυβερνοεπίθεση στην αμερικανική ιστορία”.

Ο Λίντον σημείωσε επίσης ότι τόσο ο πρόεδρος των ΗΠΑ, όσο και ο Τύπος και το κοινό “κάνουν λάθος” όσον αφορά το τι ώθησε τη Sony να λάβει τη συγκεκριμένη απόφαση.

Η Sony Pictures Entertainment ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι αναζητεί εναλλακτικούς τρόπους προκειμένου να διαθέσει στο κοινό την ταινία The Interview, αφότου οι περισσότερες αλυσίδες κινηματογράφων αρνήθηκαν να προβάλουν την ταινία.

«Διατηρούμε ακόμα τις ελπίδες μας ότι όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει αυτή την ταινία θα έχει την ευκαιρία να το κάνει», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία, μετά τα σχόλια του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

«Κύριος ύποπτος» για την κυβερνοεπίθεση στην εταιρεία κινηματογραφικών ταινιών θεωρείται η Βόρεια Κορέα, δεδομένου ότι υπόθεση της ταινίας είναι η υποτιθέμενη δολοφονία του ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ-ουν.

 

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή βίντεο: CNN

 

Διαβάστε επίσης:

FBI-Η Β. Κορέα υπεύθυνη για την κυβερνοεπίθεση στη Sony

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ