ΒΙΝΤΕΟ-ΗΠΑ-6 άτομα έχασαν τη ζωή τους όταν μικρό τζετ συνετρίβη σε σπίτι

ΒΙΝΤΕΟ-ΗΠΑ-6 άτομα έχασαν τη ζωή τους όταν μικρό τζετ συνετρίβη σε σπίτι

Ένα ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη τη Δευτέρα σε μια γειτονιά στην πολιτεία Μέριλαντ των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι 3 επιβαίνοντες, δήλωσε αξιωματούχος της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Κατά τη συντριβή του το τζετ τύπου Phenom 100 έπεσε πάνω σε ένα σπίτι περίπου 1,5 χιλιόμετρα μακριά από τον διάδρομο προσγείωσης στο Γκάιδερσμπεργκ της κομητείας Μοντογκόμερι, προάστιο της Ουάσινγκτον, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος του πυροσβεστικού σώματος Πιτ Πίρινγκερ.

Εκτός από τους 3 επιβάτες τραγικό θάνατο βρήκαν μία γυναίκα και τα δύο της παιδιά όταν το αεροσκάφος προσέκρουσε πάνω στο σπίτι τους, δήλωσε ο ίδιος. Εξαιτίας της συντριβής ξέσπασε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να καταστραφούν 2 ακόμα σπίτια, ενώ 3 ακόμα υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας δήλωσε ότι το τζετ βρισκόταν σε πορεία προσγείωσης, ενώ σε ανακοίνωσή του το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια της συντριβής.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι το μικρό τζετ είχε κατεβάσει τους δύο τροχούς, ενώ φαινόταν ότι ο πιλότος πάλευε να ανακτήσει τον έλεγχο του αεροσκάφους.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή βίντεο: CNN

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ