ΒΙΝΤΕΟ-Βρήκαν κεφάλι και πόδι ανθρώπου στην κοιλιά καρχαρία

ΒΙΝΤΕΟ-Βρήκαν κεφάλι και πόδι ανθρώπου στην κοιλιά καρχαρία

Πέντε ψαράδες έκαναν μια μακάβρια ανακάλυψη όταν άνοιξαν την κοιλιά ενός τεράστιου καρχαρία τίγρη που ψάρεψαν στα νερά γύρω από τις Φιλιππίνες.

Ο 48χρονος Bodoy Gorgood είπε ότι ο ίδιος και η ομάδα του ψάρευαν μεταξύ των νησιών Bohol και Camiguin όταν έπιασαν το μεγάλο αυτό ψάρι.

Όταν άνοιξαν την κοιλιά του γιγαντιαίου θηρίου, οι τρομοκρατημένοι άνδρες βρήκαν ένα ανθρώπινο κεφάλι και ένα πόδι, τα οποία δεν είχαν ακόμη χωνευτεί πλήρως.

“Ήταν τόσο αηδιαστικό. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την απαίσια μυρωδιά” είπε ο Gorgood στο Mindanews μετά την αλίευση του καρχαρία στις 5 Οκτωβρίου.

The MV Maharlika 2

“Ξεκίνησα την αλιεία, όταν ήμουν 20 χρονών και αυτό δεν το έχω ξαναδεί.”

Οι ψαράδες, από τον φόβο τους, έριξαν τα ερείπια και το σώμα του καρχαρία πίσω στη θάλασσα, για να μην τους φέρει κακή τύχη.

Κράτησαν, όμως, τα σαγόνια και τα πτερύγια του καρχαρία ως ενθύμιο.

Οι ντόπιοι πιστεύουν ότι τα ανθρώπινα κατάλοιπα που βρέθηκαν στην κοιλιά του καρχαρία μπορεί να είναι από κάποιο θύμα του πλοίου MV Maharlika, το οποίο βυθίστηκε σε μια τροπική καταιγίδα στα ανοικτά της Νότιας Leyte στις 13 Σεπτεμβρίου.

Tiger shark

Περίπου 100 επιζώντες πιστεύεται ότι έχουν διασωθεί από τα διερχόμενα πλοία, αλλά δύο άντρες εξακολουθούν να αγνοούνται.

Η σύζυγος ενός από τους ψαράδες είπε: «Δεν θέλω το θέαμα της γνάθου, γνωρίζοντας ότι ο καρχαρίας είχε φάει ένα ανθρώπινο ον. Ποιος γνωρίζει αν το πνεύμα του θύματος θα μπορούσε να μας επισκεφθεί…”.

Δείτε το βίντεο εδώ

Πηγή: Daily Mirror

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ