ΒΙΝΤΕΟ-Η ζητιάνα που κυκλοφορεί με πολυτελές αυτοκίνητο

ΒΙΝΤΕΟ-Η ζητιάνα που κυκλοφορεί με πολυτελές αυτοκίνητο

Η γυναίκα, που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, είχε σταθεί στην άκρη του δρόμου και ζητιάνευε μαζί με το παιδί της. Στα χέρια της κρατούσε ένα πλακάτ που έγραφε: «Σας παρακαλώ, βοηθήστε με».

Η πολίτης που τη «συνέλαβε» με το φωτογραφικό της φακό, έβλεπε τη γυναίκα κάθε Σαββατοκύριακο έξω από εμπορικό κέντρο στην Καλιφόρνια να παρακαλάει για μια μικρή οικονομική βοήθεια. Όπως λέει η ίδια, είδε πολλούς πολίτες να σταματούν και να δίνουν χρήματα στη γυναίκα που φαινόταν απελπισμένη. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι σταμάτησαν πέντε άνθρωποι σε πέντε λεπτά για να της προσφέρουν βοήθεια.

Η γυναίκα έμεινε άναυδη όταν κάποια ημέρα είδε την έγκυο και το παιδί να μπαίνουν σε ένα ολοκαίνουργιο πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε ο φίλος της γυναίκας. Φαίνονταν ευτυχισμένοι και γελούσαν μέσα στο αυτοκίνητο ενώ το παιδί δεν καθόταν πίσω, ούτε ήταν δεμένο με κάποια ζώνη.

Στη συνέχεια η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

 

Caught on camera: Ms Smith took this photo of the car as it drove toward a shopping plaza on Bonita Road

Ride home: This week, Ms Smith was pumping gas into her car when she saw the pair leave their begging spot and meet up with the woman's partner - before driving away in a dark-colored Mercedes Benz (pictured)

 

Πηγή: Daily Mail

 

Διαβάστε επίσης

ΒΙΝΤΕΟ-Η ζητιάνα με το… καινούργιο αυτοκίνητο

ΒΙΝΤΕΟ-Η ζητιάνα που γίνεται… καλλονή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ