ΒΙΝΤΕΟ-Αυτοκίνητο πετάει στον αέρα γυναίκα πεζό

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτοκίνητο πετάει στον αέρα γυναίκα πεζό

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που μια γυναίκα πετάγεται στον αέρα μετά από χτύπημα αυτοκινήτου.

Το βίντεο, που έχει συλληφθεί από την εγκατεστημένη κάμερα έξω από το Abbey Road Studios, στο Λονδίνο, δείχνει μία γυναίκα τη στιγμή που διασχίζει το διάσημο δρόμο.

Ένα ασημί αυτοκίνητο, τότε, φαίνεται πως παραλείπει να δώσει στη γυναίκα το δικαίωμα της διέλευσης πεζών από τις διαβάσεις, και χωρίς να ελαττώσει ταχύτητα συνεχίζει την πορεία του.

Μάλιστα, ο οδηγός επιταχύνει κατά τη διάρκεια της διέλευσης του δρόμου, της γυναίκας, που φορά ένα μαύρο παλτό, στην άλλη πλευρά.

Το αυτοκίνητο, που πιστεύεται ότι είναι ένα Volkswagen Gold Golf, στη συνέχεια χτύπησε τη γυναίκα  με το μπροστινό φτερό του οδηγού, με αποτέλεσμα να ακουστεί ένας δυνατός θόρυβος και η γυναίκα να πεταχτεί με δύναμη στη μέση του δρόμου.

This is the horrifying moment a woman was sent flying through the air when she was struck by a car at the iconic ABBEY ROAD crossing

Όπως φαίνεται από τις εικόνες που έχει καταγράψει κάμερα κλειστού κυκλώματος, πολλοί πεζοί έτρεξαν να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα.

Ο οδηγός, ενώ στην αρχή φαίνεται να ακινητοποιεί το αυτοκίνητο, μόλις βλέπει την γυναίκα να αντιδρά, αυξάνει ταχύτητα και φεύγει από το σημείο του ατυχήματος, εγκαταλείποντας το θύμα.

This is the horrifying moment a woman was sent flying through the air when she was struck by a car at the iconic ABBEY ROAD crossing

Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου ένα χρόνο, όμως ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 7 Νοεμβρίου, φέτος, και έχει δεχθεί πάνω από 150.000 επισκέψεις, προκαλώντας πολλαπλά σχόλια τόσο από την πλευρά των οδηγών όσο και από αυτή των πεζών.

Ένας εκπρόσωπος υποστηρίζει πως ο οδηγός σταμάτησε στο σημείο του ατυχήματος για να προσφέρει βοήθεια στην γυναίκα.

Η αστυνομία, ωστόσο, γνωρίζει το περιστατικό και ψάχνει πίσω στα αρχεία της, εκείνης της περιόδου για να δουν αν είχε αναφερθεί και αναφέρει πως το θύμα είναι άγνωστη και πιστεύεται ότι επέζησε από το περιστατικό.   

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: Daily Mirror

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ