Θέλουν να φτιάξουν στρατιά απογόνων του Πούτιν

Θέλουν να φτιάξουν στρατιά απογόνων του Πούτιν 

Μια νέα στρατιά από απογόνους του Πούτιν θέλει να δημιουργήσει η Πρόεδρος της Επιτροπής του Ρωσικού Κοινοβουλίου για γυναικεία ζητήματα, Yelena Borisovna Mizoulina που είπε ότι μπορεί να διαθέσει το σπέρμα του Ρώσου Προέδρου σε όποια γυναίκα θέλει να γονιμοποιήσει δικό του παιδί.

Στόχος της βουλευτού είναι να δημιουργηθεί μια νέα γενιά «στρατιωτικής και πολιτικής ελίτ» που θα αναπτύξει τον πατριωτισμό στη Ρωσία.

Η Mizoulina, που έχει διδακτορικό στη νομοθεσία, έκανε την περίεργη αυτή πρόταση κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στρογγυλής τραπέζης για τη  γονιμότητα στη Ρωσία.

Μάλιστα πρότεινε να δίνονται «ειδικά επιδόματα» από το κράτος στις επίδοξες μαμάδες των νέων «Πούτιν» με αντάλλαγμα την αφοσίωσή τους στην χώρα.

Είπε: «Η ουσία της πρότασής μου είναι απλή. Κάθε πολίτης της Ρωσίας θα λάβει ταχυδρομικώς το γενετικό υλικό του προέδρου, για να μείνει έγκυος από αυτόν. Οι μητέρες θα λαμβάνουν ειδικό επίδομα από το κράτος. »

Υιοθετώντας την παραδοχή ότι οι απόγονοι του Πούτιν θα είναι αρσενικοί, υποστήριξε ότι τα παιδιά θα εκπαιδεύονται σε «ειδικά σχολεία –οικοτροφεία» στο πρότυπο εκείνων της  πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Ολοκληρώνοντας την πρότασή της  πρόσθεσε: «Τα παιδιά του Ρώσου προέδρου στο μέλλον θα αποτελέσουν τη στρατιωτική και πολιτική ελίτ του κράτους.»

Έως τώρα η προσωπική ζωή του Βλαντιμίρ Πούτιν και κυρίως των παιδιών του, της Maria και της Yekaterina, προστατεύονται από έναν κώδικα σιωπής ακόμα και από τα ρωσικά ΜΜΕ.

Η βουλευτής είναι γενικά διάσημη για τις παράξενες νομοθετικές προτάσεις της.

Πηγή: www.dailymail.co.uk

 

Διαβάστε επίσης

O Πούτιν για την “επιδείνωση της κατάστασης” στην ανατολική Ουκρανία

Το Κρεμλίνο κατηγορεί τις ΗΠΑ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ