ΣΟΚ-Ντύθηκαν θύματα της Malaysia για το Halloween

ΣΟΚ-Ντύθηκαν θύματα της Malaysia για το Halloween

Την οργή της κοινής γνώμης αλλά και των συγγενών των θυμάτων των μοιραίων πτήσεων της Malaysia Airlines προκάλεσαν οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο κι έδειχναν κάποιους να γιορτάζουν το Halloween ντυμένοι θύματα των συγκεκριμένων αεροπορικών τραγωδιών.

Οι συγγενείς του πληρώματος και των επιβατών των  πτήσεων MH370 και MH17 απάντησαν με εξαγριωμένα μηνύματα . “Όσοι πιστεύουν ότι πρόκειται για κάτι αστείο είναι άρρωστοι” έγραψε η  18χρονη Maira Elizabeth Nari, κόρη του Andrew Nari, πιλότου της πτήσης ΜΗ370.

“Τέτοια αστεία πρέπει να αποφεύγονται γιατί πληγώνουν τους ανθρώπους που έχασαν τους δικούς τους” σημείωσε στη Malay Mail ο πρόεδρος της Εθνικής Ένωσης Αεροσυνοδών Μαλαισίας Ismail Nasaruddin, γράφοντας ότι προθέτουν αλάτι στις πληγές των συγγενών που έχουν ήδη υποφέρει πολύ.

Η πτήση MH370 εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου με 239 επιβάτες και πλήρωμα ενώ έκανε τη διαδρομή  Κουάλα Λουμπούρ – Πεκίνο.  Οι έρευνες για την ανεύρεση του μοιραίου Boeing συνεχίζονται.

Η πτήση MH17 από το Άμστερνταμ στην Κουάλα Λουμπούρ καταρρίφθηκε από πυρά πάνω από την ανατολική Ουκρανία στις 17 Ιουλίου, σκοτώνοντας και τους 298 επιβάτες που μετέφερε.

 

Πηγή: Daily Mail΄

 

Διαβάστε επίσης

Μήνυση κατά της Malaysia κατέθεσαν τα παιδιά επιβάτη της μοιραίας πτήσης

Ουκρανία-Μακάβρια ευρήματα από τη μοιραία πτήση ΜΗ17

ΦΩΤΟ-Μνημόσυνο για τα θύματα της πτήσης MH17

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ