Στο νοσοκομείο η πρόεδρος της Αργεντινής

Στο νοσοκομείο η πρόεδρος της Αργεντινής

Η πρόεδρος της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ εισήχθη το βράδυ της Κυριακής σε κλινική του Μπουένος Άιρες εξ αιτίας «λοιμώδους πυρετού» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο της Προέδρου.

Η 61χρονη Κίρχνερ, «έχει μια λοιμώδη εμπύρετη κατάσταση εξ αιτίας της οποίας αποφασίστηκε να νοσηλευτεί στην κλινική Οταμάντι του Μπουένος Άιρες για να λάβει την κατάλληλη θεραπεία» ανέφερε η ανακοίνωση η οποία υπογράφεται από τους δρ Μαρσέλο Μπαλεστέρος και Ρικάρντο Σόλα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δεν είναι η πρώτη φορά που η πρόεδρος της χώρας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Μόλις πριν από περίπου δέκα ημέρες στις 21 Οκτωβρίου επανέκαμψε στα προεδρικά της καθήκοντα από τα οποία απουσίαζε για 48 ώρες λόγω μιας φαρυγγίτιδας που την ταλαιπώρησε. Αλλά και τον περασμένο Ιούλιο, η Χριστίνα Κίρχνερ είχε επίσης αναγκαστεί να ξεκουραστεί, εξ αιτίας πονόλαιμου και λαρυγγίτιδας. Ως αποτέλεσμα αυτού είχε αλλάξει το επίσημο πρόγραμμά της και είχε αναβάλει ένα προγραμματισμένο ταξίδι της στην Παραγουάη.

Πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, η πρόεδρος της Αργεντινής είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εξ αιτίας ενός εγκεφαλικού αιματώματος και είχε απουσιάσει από την προεδρία της χώρας για έξι εβδομάδες, έως ότου βγουν τα θετικά αποτελέσματα των μετεγχειρητικών εξετάσεων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ